Edició 4.495 (des del 27/09/2007)
Edició 4.495 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 16 juliol 2018

West Side Story torna a L’Auditori amb la projecció de la pel·lícula i la música intepretada en directe per l’OBC

el clàssic de Leonard Bernstein sonarà novament a L'Auditori amb la projecció de la pel·lícula i la banda sonora interpretada en directe per l'OBC

Redacció.-L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya es troba immersa en la celebració del centenari de Leonard Bernstein. Torna un dels èxits de la temporada: West Side Story.

Després d’exhaurir totes les entrades per a les tres funcions del gener, el gran èxit de la temporada, West Side Story, es podrà tornar a gaudir a L’Auditori el proper mes de juliol. Els dies 18 i 19 de juliol els amants de la música de Bernstein podran tornar a gaudir de  la interpretació d’aquesta magnífica banda sonora en directe mentre es projecta la pel·lícula en pantalla gegant. L’OBC estarà dirigida per Ernst van Tiel.

Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961. West Side Story és la quarta pel·lícula més oscaritzada de la història: va rebre 10 estatuetes, inclosa la de millor pel·lícula i la de millor música. I si parlem específicament de musicals cinematogràfics és, de llarg, el musical més premiat de tots els temps.

La instrumentació per a la pel·lícula requereix ben bé el triple de músics que la original per al teatre, fet que va contribuir a incrementar-ne l’espectacularitat i a convertir en immortals cançons com MariaTonight o America. Jerome Robbins, el coreògraf i director, va arribar a estrenar més de 30 espectacles a Broadway, però amb West Side Story va entrar definitivament a la història daurada del gènere.

OBCPOPS, una nova temporada per a tots els públics

West Side Story és el preludi de la nova temporada OBCPOPS, que inclou propostes simfòniques com la música de cinema i musicals i comptarà amb figures estelars, com el pianista de jazz Brad Mehldau.

La primera cita després de l’estiu serà els dies 11, 12 i 13 d’octubre amb Parc Juràssicdel director Steven Spielberg i la música de l’incombustible John Williams.

> Informació complementària

auditori barcelonabanda sonoracinemaOBC

El C.A.T. i l’Euskal Etxea Barcelona s’uneixen per programar l’únic concert de comiat d’Oskorri fora del País Basc

27/07/2015
Escenaris

Las Listas de J. D. Wallovits al Poliorama

06/02/2010
Tendències

Eudald Carbonell, arqueòleg i antropòleg

03/06/2008 4:35''
Tendències

Girona, Temps de Flors creix en el 60è aniversari

19/05/2015