Edició 4.670 (des del 27/09/2007)
Edició 4.670 (des del 27/09/2007)
Televisió | Dimecres, 10 agost 2016
SiesTV a Twitter

"El Calendari de l'Ermità" celebra 140 anys

Norbert Tomàs i Fra Valentí Serra autors del calendari 2016, que enguany estrena primera edició en català

Aquest any es compleixen 140 anys de l’edició anual ininterrompuda del popular “Calendario del Ermitaño de los Pirineos”. Per celebrar-ho, Edicions Morera publica un exemplar extraordinari, tant en castellà com per primer cop en català -El Calendari de l’Ermità-, actualitzant-ne continguts, seccions i col·laboradors, que el consoliden com a un referent indiscutible de la informació del calendari festiu i laboral del món rural, de la cultura tradicional i popular.

Les novetats d’aquest exemplar extraordinari se centren en continguts vinculats al món de les pràctiques agrícoles, i les aplicacions i cures de les herbes remeieres, a càrrec del frare caputxí Valentí Serra de Manresa, que hi col·labora per primer cop aportant tota la seva experiència en la matèria, recopilant dades com a arxiver del Convent dels Caputxins de Sarrià de Barcelona. (Reposició Novembre 2015)

Comentar ( ) Calendari de l'ermitàcuinar en temps de crisiEdicions Morerafra valentí serraNorbert Tomàsreceptari

Blaumut i Mala Rodríguez a l’Strenes d’aquest cap de setmana

La pionera en el món del hip hop estrenarà en directe el seu darrer disc "Mala"

El Festival Strenes de Girona continua aquest cap de setmana amb el primer dels dos concerts que farà Blaumut per presentar el seu nou disc “0001”. El primer, el d’aquest dissabte, té totes les entrades exhaurides. Encara en queden pel segon concert, del dia 16 de juliol. Diumenge, la pionera en el món del hip […]