Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 13 desembre 2015

‘Viatjar amb distinció’, una exposició del Museu del Disseny de Barcelona (DHUB), a l’Espai Mercè Sala

La mostra recull una selecció d'imatges de la col·lecció ‘Distinció. Un segle de fotografia de moda’ que tenen com escenari el transport públic

Ha obert les portes la nova mostra que acull l’Espai Mercè Sala, la sala de la Fundació TMB al metro, “Viatjar amb distinció”, una selecció d’imatges de l’exposició ‘Distinció. Un segle de fotografia de moda”, que es pot veure al Museu del Disseny de Barcelona (DHUB).

Aquesta acció forma part de les activitats paral·leles entorn l’exposició principal del DHUB, que per primera vegada mostra una part important de la col·lecció de fotografia de moda que el Museu ha creat des de 1902 fins a dia d’avui sobre aquest gènere alhora que reflexiona sobre la seva evolució al llarg del temps, així com del vincle entre la singularitat, l’originalitat i la influència que té amb múltiples aspectes de la nostra vida.

El projecte que es pot veure al Museu conté 464 fotografies, de 38 fotògrafs destacats en aquest camp a Catalunya i Espanya: Ramon Batlles, Camisans, Pere Casas Abarca, Compal, Josep Compté, Juan Gyenes, Hortolà, Jafer, Man, Antoni Ollé, Paul M. Pietzch, Josep Sala, Samuel Suñé, Adler & Fresneda, Pep Àvila, Antoni Bernad, Juana Biarnés, Alejandro Cabrera, Biel Capllonch, Ferran Casanova, Manel Esclusa, Maria Espeus, José Manuel Ferrater, Enric Galceran, Sergi Jasanada, Virgili Jubero, Oriol Maspons, Esperanza Moya, Oriol Maspons Bèla Adler & Salvador Fresneda Txema Yeste, Xevi Muntané, Manuel Outumuro, Leopoldo Pomés, Sergi Pons, Eugenio Recuenco, Daniel Riera, Carles Roig, César Segarra, Javier Vallhonrat, i Txema Yeste.

En el cas de l’exposició que es pot veure a l’Espai Mercè Sala es recullen les instantànies d’alguns d’aquests grans noms de la fotografia de moda. Concretament, les que tenen com a escenari principal un mitjà de transport i que, segons els organitzadors, ens suggereixen un viatge real, quotidià, fantasiós i de somni. 

La mostra es podrà veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, de dilluns a divendres entre les 10 i les 20.30 hores, fins al 22 de gener. L’entrada és gratuïta.

barcelonaEspai Mercè SalafotografiaFundació TMBmodaMuseu del Disseny de BarcelonaViatjar amb distinció

Cinema

Guillermo del Toro produeix “El libro de la vida”, dirigida por Jorge R. Gutierrez

20/02/2015 02:45
Escenaris

Els Colombaioni porten a Temporada Alta I clowns di Fellini

31/10/2008
Tendències

El Poble Espanyol celebra la primavera amb “De flor en flor”, el primer i únic festival de flors i jardins de Barcelona

01/03/2016
Escenaris

Pablo Heras-Casado debuta dilluns al Palau amb un monogràfic de Schumann, al costat de la Freiburger Barockorchester i l’Orfeó Català

25/04/2014

Aquest dissabte comença el festival Strenes

Es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l'Auditori

Redacció.- El Festival Strenes de Girona obre per fi les portes aquest dissabte amb un concert únic que pràcticament ha exhaurit les entrades. Serà l’homenatge al clàssic “Unplugged de Nirvana” que enguany celebra 25 anys. Tancarà el primer cap de setmana Sopa de Cabra, que ja ha penjat el cartell de “No queden entrades” en […]