Edició 4.811 (des del 27/09/2007)
Edició 4.811 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 12 gener 2016

“Una giornata particolare” arriba al Teatre Auditori amb les entrades exhaurides

Dos actors punters de casa nostra, Clara Segura i Pablo Derqui, interpreten l’obra dirigida per Oriol Broggi, dissabte 16 de gener

Clara Segura i Pablo Derqui donen nova vida als personatges que van immortalitzar Sophia Loren i Marcello Mastroianni a “Una giornata particolare” (1977), en la versió teatral de la pel∙lícula d’”Ettore Scola”, sota la direcció d’Oriol Broggi. 

L’obra es planteja com un duel interpretatiu entre dos actors. En el seu moment ho van fer Josep Maria Flotats i Anna Lizaran; en la nova versió seran Clara Segura i Pablo Derqui els valents que hi posaran el seu bon fer. Una obra per gaudir del talent interpretatiu de Segura i Derqui que narra la relació entre una mestressa de casa atrapada en el seu dia a dia i un homosexual perseguit pel règim feixista, que es troben el dia que Hitler visita Roma. 

Els fets transcorren durant un matí de l’any 1938, quan tots els veïns d’un immoble han anat a veure la desfilada militar, excepte Antonieta, Gabriele i la portera de l’edifici, interpretada a l’obra per Màrcia Cisteró. Una història que, segons Broggi, “té ressonàncies avui dia perquè, tot i que ja no es tanca els homosexuals en camps de concentració, encara hi ha molts prejudicis”. El feixisme que envolta l’obra, diu el director, “està també en l’aire avui dia. En les regles econòmiques i de poder que ens regeixen”. 

clara seguraPablo DerquiteatreTeatre auditoriUna giornata particolare

Escenaris

El Teatre de Salt programa 20 propostes per a tot tipus de públics i de diversos gèneres

18/12/2018
Escenaris

Es donen a conèixer alguns dels espectacles de la 25a edició del Temporada Alta

28/06/2016
Escenaris

L’actriu Míriam Iscla, i les cantants Lucrecia i Martirio, a la programació de l’Auditori de Pineda de Mar

07/02/2017
Tendències

Eudald Carbonell, arqueòleg i antropòleg

03/06/2008 4:35''

Andrés Lima porta Prostitución als escenaris del festival Temporada Alta

Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste protagonitzen un espectacle que busca no estigmatitzar la professió

Redacció.- Prostitución arriba a Temporada Alta després de l’èxit i l’impacte aconseguits la temporada passada als teatres de Madrid. Sota la direcció d’Andrés Lima, l’obra es podrà veure el proper dilluns 30 de novembre i el dimarts 1 de desembre al Teatre Municipal de Girona. Basat en textos i testimoniatges reals, Prostitución és el resultat […]