Edició 4.815 (des del 27/09/2007)
Edició 4.815 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 23 juliol 2014

Últims dies per visitar les exposicions “Interaccions” i “Jocs del Món” a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Ambdues exposicions romandran obertes al públic fins al diumenge 27 de juliol

Les exposicions han comptat amb nombrosos participants a les més de 25 activitats complementàries organitzades al seu voltant i 45 grups escolars han gaudit de les visites i tallers pedagògics especialment dissenyades per a cada mostra.

El programa d’exposicions que ofereix l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA.

El Fons d’Art de l’Antiga Caixa Sabadell compta amb un total de mil tres-centes obres que formen una col·lecció molt diversa i heterogènia. Interaccions. Una mirada present del Fons d’Art de l’Antiga Caixa Sabadell, proposa mirar i pensar les obres de la col·lecció com a dispositius simbòlics que fan referència a la història però que ens permeten realitzar interpretacions útils per entendre el present. El procés ha consistit en fer una selecció de trenta peces de la col·lecció representatives de la seva qualitat i diversitat. Al mateix temps, deu artistes visuals sabadellencs contemporanis han seleccionat una d’entre aquestes trenta amb l’objectiu de realitzar un treball nou, tenint com a referència l’obra del fons d’art triada. A l’espai expositiu es mostren les dues simultàniament.

L’exposició Jocs del món. Aprenem jugant, vol recordar a tothom els jocs jugats de petits, mostrar-ne d’altres d’arreu del món i oferir als visitants l’oportunitat de descobrir i compartir interessants formes lúdiques. Un ampli ventall de jocs tradicionals d’arreu que conformen un espai on els visitants, ja siguin infants o adults, poden jugar i gaudir d’una experiència enriquidora i participativa. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar el joc com a eina educativa tot propiciant un apropament amb altres cultures, reforçant els vincles comuns propis de l’activitat lúdica. La proposta expositiva està estructurada partint de les principals accions realitzades als jocs de moviment d’arreu del món, es a dir, llançar, xutar, girar, tombar, saltar i córrer.

> Informació complementària

exposicionsInteraccionsJocs del mónl’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Exposicions

El Macba enceta temporada amb l’exposició “Just davant nostre, altres cartografies del Rif”

04/02/2014
Escenaris

La 22a edició de la Fira Mediterrània proposa una mirada a l’arrel que parli del present

07/10/2019
Cinema

“Amar”, el debut en el llargmetratge d’Esteban Crespo

21/04/2017
Lletres

Maria Carme Poblet guanya el 31è Premi de Narrativa de la Ribera d’Ebre amb Pluja sobre terra molla

30/08/2013

L’home llop i la bèstia interior alliberada, leitmotiv de Sitges 2021

Farà 80 anys de l'estrena de 80è aniversari de l'estrena de L'home llop (The Wolf Man, George Waggner, 1941)

Redacció.- La 54a edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 7 al 17 d’octubre de 2021, tindrà com a leitmotiv la figura llegendària de l’home llop com a principal representant iconogràfic del tema clàssic de la bèstia interior o la dualitat interna en l’ésser humà. Casualment, l’any […]