Edició 4.402 (des del 27/09/2007)
Edició 4.402 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 23 setembre 2015

Temporada Alta desembarca a Barcelona amb dues produccions: Terra Baixa i Lluís Homar i Una altra pel·lícula de Julio Manrique

Al Teatre Borràs

 

Temporada Alta desembarca a Barcelona amb dues produccions: Terra Baixa i Lluís Homar i Una altra pel·lícula de Julio Manrique ocuparan el Teatre Borràs fins a finals de novembre.

L’adaptació del clàssic de Guimerà per a una sola veu dirigida per Pau Miró va ser un èxit rotund de crítica i públic en la seva primera temporada, i va conquerir el Premi Max al millor actor protagonista. L’espectacle produït per Temporada Alta amb la coproducció de Lluís Homar, també va estar nominat a millor disseny d’il·luminació i millor adaptació o versió teatral. El Teatre Borràs de Barcelona tornarà a acollir aquest tour de force amb què Homar desplega tota la seva mestria al servei d’un dels textos més populars del teatre català, alhora que reconnecta una obra canònica amb el públic del segle XXI.  

 

Julio Manrique dirigeix Mamet en estat pur

Mireia Aixalà, David Selvas i Julio Manrique interpreten aquesta sàtira sobre Hollywood. Julio Manrique torna a David Mamet després de dirigir Els boscos i American Buffalo amb Una altra pel·lícula (Speed-The-Plow), una comèdia frenètica carregada d’una dura crítica a la indústria cinematogràfica. El muntatge, produït per Temporada Alta amb coproducció amb La Brutal, s’estrenarà al Festival de Tardor de Catalunya el 23 d’octubre i arrancarà la temporada al Teatre Borràs de Barcelona sis dies més tard. Des d’una fluïdesa argumental molt addictiva, Mireia Aixalà, David Selvas i el mateix Manrique donen vida als protagonistes d’aquesta sàtira ferotge sobre el capitalisme.

Lluís HomarMametManriqueteatre borràstemporada altaTerra Baixa

Cinema

Una història ben explicada que aconsegueix el ritme i el compàs correcte segons els crítics

12/05/2018 02'10''
Cinema

Pablo Berger adapta ‘Blancanieves’ a l’Espanya del sud durant els anys 20

28/09/2012 00:48
Turisme

La tercera edició de Gastroart arriba amb un complet programa d’activitats

23/09/2011
Cinema

Nuri Bilge Ceylan presenta ‘Érase una vez en Anatolia’

23/03/2013 01:23