Edició 4.529 (des del 27/09/2007)
Edició 4.529 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 21 desembre 2019

Teatre científic, escape room matemàtic i tallers són les propostes per a un Nadal ple de màgia i ciència a CosmoCaixa

Entre les diverses activitats programades, destaca l’espectacle teatral No sap pas on…, en què la màgia serà científica i la ciència serà màgica!

Redacció.- Per Nadal, CosmoCaixa ofereix una programació especial. Coincidint amb les vacances escolars, el Museu proposa una sèrie d’activitats centrades en les matemàtiques, l’il·lusionisme i la lògica, per gaudir en família.

A més, petits i grans podran participar en les visites guiades a les mostres temporals per aprofundir en el coneixement del món dels miralls o fer un viatge al passat per conèixer de prop la megafauna que va habitar el centre de la península Ibèrica al Miocè.

 

Els visitants del Museu de la Ciència podran visitar la nova Sala Univers i veure les exposicions temporals Miralls, dins i fora de la realitat i Sabres i mastodonts.

No sap pas on. Un espectacle d’il·lusionisme i ciència

Els germans Pepa i Olau són els personatges principals d’aquest espectacle familiar que explora les propietats científiques dels miralls i les seves possibilitats il·lusòries. A través de jocs de simetries, reflexos, deformacions fantàstiques i estris, com ara calidoscopis, falsos miralls i telescopis, la Pepa i l’Olau ens faran gaudir d’una trepidant i divertida competició que confrontarà màgia i ciència.
Aquest espectacle original de Digital Films i produït per ”la Caixa” ens convida a descobrir totes les possibilitats que aquestes superfícies polides, els miralls, amaguen.

ciènciacosmocaixamàgiamiralls

Lletres

El quadern gris

01/12/2012
Cinema

Daniel Craig tornar a encarnar l’agent 007 a ‘Skyfall’ amb Javier Bardem com a malvat

02/11/2012
Exposicions

«Dalí, breaking news», una mostra que coincideix amb els 40 anys de la inauguració del Museu Dalí de Figueres i els 25 anys de la mort de l’artista

27/07/2014
Escenaris

El geni creador de Leonardo da Vinci inspira el nou espectacle de CienfuegosDanza

12/10/2010