Edició 4.673 (des del 27/09/2007)
Edició 4.673 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 1 maig 2020

La setena edició de CANETROCK 20 es farà el mes d’octubre

A causa de la situació generada pel Covid19 es posposa la data del festival

Redacció.- La setena edició de CANETROCK 20 es farà finalment el dissabte 3 d’octubre, prioritzant sempre la salut del públic i dels treballadors i aplicant les mesures que així ho garanteixin. L’organització ha cregut convenient ajornar el festival degut a les  restriccions previstes en el pla de desescalada arran de la crisi del coronavirus i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Amb totes les entrades exhaurides des del passat mes de febrer, el festival mantindrà el mateix cartell previst pel 4 de juliol. El cartell del festival té previst grups com Manel, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Sopa de Cabra i Roba Estesa, amb noves apostes com Lildami, Miki Núñez, Ciudad Jara – el nou projecte de l’exlíder de la dissolta La Raíz, Pablo Sánchez-, i No Logo, la nova formació de Kiko Tur, exlíder d’Aspencat. Aquestes bandes d’afegeixen a les ja confirmades el passat octubre: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman.

Per a totes aquelles persones que disposin d’entrada i els sigui impossible assistir en la nova data, podran  sol·licitar-ne la devolució escrivint a tickets@canetrock.cat abans de l’1 d’agost. Les entrades que s’hagin retornat es posaran a la venda.

Equip i artistes treballen per fer de Canet Rock 2020 el més especial de tots.Escenaris

Lax?n?busto presenta el seu darrer treball discogràfic

09/08/2009 6:00''
Escenaris

Homenatge al circ Olympia

10/01/2009
Videoclips

Si me vens així

17/10/2010 03:44
Exposicions

Tàrrega tornarà a omplir-se d’art contemporani amb la segona edició del Festival Embarrat

09/06/2015

El Museu d’Història de Barcelona programa la segona edició del cicle de cinema Barcelona en moviment

Els dijous 16, 23 i 30 de juliol des de les 21 hores i fins la mitjanit es podran veure a la web del museu tres pel·lícules que presenten la ciutat des del prisma del gènere d'intriga o thriller

Redacció.- En el marc de la línia de recerca del Museu d’Història de Barcelona sobre les representacions urbanes contemporànies, el cicle de cinema Barcelona en moviment del MUHBA Park Güell, se centra a donar a conèixer com els films han caracteritzat la ciutat, l’han modificat i han contribuït a convertir-la en la metròpoli que avui coneixem. L’edició […]