Edició 4.782 (des del 27/09/2007)
Edició 4.782 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 2 desembre 2014

Roger Peña guanya el IV Torneig de Dramatúrgia catalana amb el text ‘El recanvi’

El dramaturg s’imposa a Daniela Feixas, finalista amb Amanita Phalloides, en aquesta experiència teatral que ha confrontat durant set jornades a vuit dramaturgs catalans de primer nivell

El públic de la Sala La Planeta, amb els  seus  vots, ha donat  la  victòria a Roger Peña a la final del  IV Torneig de Dramatúrgia Catalana que es va celebrar ahir, 1 de desembre, a Girona, en el marc del festival Temporada Alta. Roger Peña s’ha imposat a Daniela Feixas amb el seu relat El recanvi, un text que parla en clau de comèdia, de relacions laborals i corrupció política. 

Des del 6 d’octubre, s’han dut a terme quatre dies de combats i dues semifinals on vuit autors teatrals de diferents generacions han presentat, en lectura dramatitzada, els seus textos breus (40 minuts) de dos en dos i s’han anat eliminant per les votacions del públic assistent. En aquesta gran final,  els  autors  semifinalistes  han comptat  amb  uns  repartiments  de  luxe,  formats  per Joel Joan i Laia Marull, en el cas de Daniela Feixas, i Pere Ponce i Àgata Roca per al text guanyador.

La quarta entrega del Torneig de Dramatúrgia Catalana, coordinada per Cristina Clemente, ha comptat amb la participació d’Álex Mañas, Iván Morales, Rodolf Sirera, Manel Dueso, Carles Mallol, Toni Gomila, Daniela Feixas i el guanyador Roger Peña.

> Informació complementària

gironala planetatemporada altaTorneig de dramatúrgia

Arts

El Departament de Cultura adquireix un manuscrit del segle XIV, còpia del ‘Llibre de Santa Maria’ de Ramon Llull

11/12/2019
Escenaris

Avui la sala Jamboree homenatja a Orlando ?Cachaíto? López

01/01/2010
Escenaris

La ballarina i coreògrafa Sol Picó inaugurarà la 22a Fira Mediterrània

02/06/2019
Arts

18 de maig, Dia Internacional dels Museus

15/05/2008

Tret de sortida als actes commemoratius dels 175 anys del museu de Sant Pere de Galligants

Presentació de l'exposició "175 anys del museu de Sant Pere de Galligants", Un repàs gràfic de la història del museu

Redacció.- Aquest dijous ha tingut lloc al Monestir de Sant Pere de Galligants, l’acte d’inauguració dels actes commemoratius dels 175 anys del museu de Sant Pere de Galligants, actual seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya. L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència de la consellera de Cultura, Àngels Ponsa; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president […]