Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 9 maig 2010

Radicals Lliure fan quatre anys

El Teatre Lliure ofereix quatre setmanes de programació nacional i estrangera

Els Radicals Lliure fan quatre anys. Sempre amb la voluntat d’obrir el teatre a formats i idees que sovint no arriben als escenaris de gran públic, el Teatre Lliure ofereix quatre setmanes de programació nacional i estrangera (del 13 de maig al 15 de juny).

Durant la 2ª setmana (del 19 al 23 de maig), el cicle, proposa quatre novetats: Macarena Recuerda de la performer Macarena Recuerda Sheperd (una producció de MiCarteraPatrocina), Club Fernando Pessoa de Tomàs Aragay amb la Societat Doctor Alonso (coproducció del Teatre Lliure i del Concello de Cultura de Ferrol), La consagració de la primavera de Roger Bernat (coproducció del Teatre Lliure i Elèctrica produccions, Festival Transversales i Festival Instal?Laccions Cambrils) i Mi vida después de la creadora argentina Lola Arias (coproducció argentino germànica).

La performer Macarena Recuerda ens presenta una peça dedicada al Sr. Polissó amb la col?laboració de l’artista Manu Morales. L’espectacle es podrà veure a la Platea 1 de la Sala Fabià Puigserver el 19 i 29 de maig.

Tomàs Aragay i la Societat Doctor Alonso porten al Lliure Club Fernando Pessoa un espectacle a partir d’un club de quatre socis que són fans absoluts de l’autor i es reuneixen un cop al mes per indagar una i altra vegada en l’obra del seu referent. Club Fernando Pessoa es representarà a la Platea 1 de la Sala Fabià Puigserver el 20, 23, 27 i 28 de maig.

La consagració de la primavera de Roger Bernat és un espectacle on els espectadors en són els  protagonistes i participen en el joc, en una coreografia i en un experiment sociològic. L’espectacle s’oferirà a la Pça Margarida Xirgu el 21, 22, 23, 26 i 29 de maig.
Lola Arias, argentina resident a Berlín, demana a  Mi vida después que  sis actors nascuts a la dècada dels setanta i primers vuitanta reconstrueixin la joventut dels seus pares a partir de fotos, cartes, cintes, roba usada… A l’escenari de la Sala Fabià Puigserver el 22 i 23 de maig.

> Informació complementària

programacioteatre

Cinema

Looper tanca la 45a edició de Sitges, marcada pel triomf de Holy Motors

13/10/2012
Cinema

“Blind”, el film del noruec Eskil Vogt

18/07/2015

Davant la jubilació de Lupa i cooproduida pe Teatre Lliure i Temporada Alta s’imposa en la categoria d’Espectacle dels Premis de la Crítica

28/03/2017
Escenaris

Eduard Farelo protagonitza a l’Espai Lliure La febre de Wallace Shawn

08/03/2010

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]