Edició 4.452 (des del 27/09/2007)
Edició 4.452 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 27 novembre 2019

Pau Riba i l’Orquestra Fireluche estrenen el disc “Ataràxia”

Un grapat de noves cançons que viatgen des de la més dolça tendresa fins a la més gran exuberància

Redacció.- Pau Riba, una de les veus més aclamades a casa nostra, s’ha aliat amb la mítica Orchestra Fireluche per publicar un disc conjunt: ATARÀXIA. L’estrena inèdita a Barcelona serà al CAT Tradicionàrius el divendres 29 de novembre a les 22 h.

En aquest treball l’univers de pianets de joguina, da ruans, orgues Casio, melòdiques, serres musicals, trastos, flautes, guitarretes, violins i bateries de pots i llaunes de l’Orchestra Fireluche es combinen, fidels a la seva infatigable curiositat, amb la veu i els textos onírics, esquitxats de jocs de paraules i a la vegada familiarment propers d’en Pau Riba, un artista a qui sembla que els anys no facin res més que esmolar-li l’enginy i la creativitat.

El resultat són un grapat de noves cançons que viatgen des de la més dolça tendresa fins a la més gran exuberància: Sa meu mare, un llarguíssim, emocionat i emocionant poema declamat a raig dedicat a la dona que va portar a en Pau al món; Ull Llull, de melodia fràgil i delicada, una peça escrita per qui ja es mira la vida com qui mira el palmell de la mà; Ataràxia, un crit a la felicitat sorgida de la pura contemplació; Visions cadaquesenques, cinc minuts de música eufòrica i text surrealista i subaquàtic…

Un disc i un espectacle parits frec a frec entre l’Orchestra i en Pau, entre en Pau i l’Orchestra, un treball sorprenent i reconeixible alhora, una proposta per assaborir amb calma, una petita joia per descobrir.

estrenaFireluchemusicaPau RibaTradicionarius

Tendències

Jordi Bosch dóna el tret de sortida de les Fires de Sant Narcís amb un pregó festiu i amb tocs d’humor

25/10/2015
Música

Muchachito y sus compadres, Jazz Machine o Laia Cagigal noves incorporacions al cartell d'(a)phònica

21/05/2014

Exposicions Viatgeres inaugura a la Casa de Cultura una nova mostra itinerant centrada en l’obra de l’artista Jordi Isern

05/09/2015
Música

E 16è Black Músic Festival presenta la primera festa Black Músic

13/01/2017