Edició 4.816 (des del 27/09/2007)
Edició 4.816 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 19 abril 2016

Palo Market Fest, el festival d’oci, cultura i comerç, s’estrena a València

El primer festival itinerant que barreja oci, cultura i comerç a l'aire lliure viatjarà a València al maig, a Madrid a la tardor i a Barcelona al desembre

Després de 16 edicions d’èxit a Barcelona amb 225.000 visitants i 1.000 expositors, Palo Alto Market crea Palo Market Fest, amb el suport d’Aperol Spritz com a patrocinador principal. Un projecte itinerant que proposa una manera diferent de gaudir de la cultura, promocionant iniciatives emergents de nous creadors i mostrant les tendències més avançades en disseny i moda.

El festival s’estrenarà a València als Jardins de Viveros els dies 27, 28 i 29 de maig. Ocuparà 20.000 m2 amb 170 expositors tant nacionals como internacionals, 50 de les millors foodtrucksmés de 35 concerts en tres escenaris diferents i instal·lacions d’artistes plàstics, així com teatre de petit format i tallers familiars per a petits i grans. 

Palo Market Fest combina l’amor per la tradició amb la proposta gastronòmica més innovadora. Els colors brillants dels productes de l’horta de València inundaran els Jardins compartint espai amb els 50 millors foodtrucks del moment: olors deliciosos de menjar cuinat al moment, tastets exquisits de creació pròpia i producte de qualitat.

Durant tres dies, Palo Market Fest vibrarà amb la música negra més ballable a l’escenari Aperol i el pop més sofisticat i la música d’arrel més autèntica a l’escenari Ambar. Editorials i segells independents mostraran les seves últimes propostes. Els objectes de disseny de qualitat -els d’avui i els d’ahir- i les peces més originals i úniques confeccionades amb molta cura brillaran de la mà dels seus creadors.

El disseny de l’espai juga amb el paisatge per generar un recorregut experiencial. Un festival ubicat en un entorn natural on coincideixen diferents disciplines i múltiples sensibilitats. Estructurat en àrees temàtiques, el recorregut genera diversos estímuls en el visitant, que durant la passejada podrà gaudir amb els cinc sentits.

Formats lúdics, frescos i interactius que pretenen sorprendre al públic i regalar-li una experiència diferent. El creador disposa d’un espai en el què s’estimula i es facilita l’experimentació i la improvisació. El visitant s’emporta un record inoblidable.

Un esdeveniment que va més enllà de l’intercanvi econòmic propi dels mercats actuals i se centra en recuperar la idea d’intercanvi cultural apte per a tot tipus de sensibilitats. 

Una experiència màgica que ningú pot perdre’s.

> Informació complementàriaEscenaris

Juan Tamariz omplirà de ?Magia Potagia? el Teatre Poliorama

09/01/2010
Escenaris

“Garbuix” al Teatre Municipal de Girona de mà del Circ d’Hivern

26/04/2016
Escenaris

Anna Lizaran i Francesca Piñón juntes a ?El Ball?

23/11/2009
Exposicions

El festival de fotografia analògica “Revela’t” celebra la seva 4a edició

13/05/2016

Temporada Alta programa 4 espectacles familiars i per a tota la família aquest desembre

Gran reserva, Mon petit souvenir, Acróbata y Arlequín i El meravellós viatge de la Lea

Redacció.- Amb l’objectiu de fer arribar les arts escèniques a grans i petits, Temporada Alta continua programant espectacles familiars i per a tots els públics, alguns d’ells estrenes absolutes o que es veuran per primera vegada a Catalunya. Aquest desembre la programació del festival inclou 4 propostes diferents: Un repàs dels millors moments de Rhum […]