Edició 4.670 (des del 27/09/2007)
Edició 4.670 (des del 27/09/2007)

Empreses i marques segrestades per les agències

Francesc Grau Consultor de comunicació digital 20/12/2013

El context actual d’optimització d’equips a les empreses sumat moltes vegades a la imperiosa necessitat d’aprofitar les oportunitats que ofereix internet i les seves múltiples formes de contacte amb usuaris i clients potencials ha portat a una perillosa paradoxa.

Moltes empreses i marques no tenen encara el coneixement necessari per enfrontar-se als reptes de la nova societat digital i recorren a l’ajuda de proveïdors externs perquè els ajudin a desenvolupar el seu negoci a la xarxa. El problema està en saber destriar l’empresa/agència adequada per fer-ho, ja que la marca, sense saber-ho, estarà confiant la seva identitat digital y el control de la seva reputació a uns desconeguts que li crearan la imatge que tothom veurà d’ells a internet.

Aquest fet m’ha sorprès reconèixer-lo en varis casos de marques mitjanes i grans, amb les que, parlant amb els seus directors de màrketing, reconeixien -en privat- desconèixer el 100% de l’activitat que l’agència que tenien contractada per ajudar-los a portar la comunicació a la xarxa, fet que no passa en cap cas amb departaments de premsa on els directius revisen les notes de premsa i comunicats amb lupa..

agènciesempresesidentitat digitalinternetmàrketingmarquespremsaxarxa

Més opinions de Francesc Grau


Blaumut i Mala Rodríguez a l’Strenes d’aquest cap de setmana

La pionera en el món del hip hop estrenarà en directe el seu darrer disc "Mala"

El Festival Strenes de Girona continua aquest cap de setmana amb el primer dels dos concerts que farà Blaumut per presentar el seu nou disc “0001”. El primer, el d’aquest dissabte, té totes les entrades exhaurides. Encara en queden pel segon concert, del dia 16 de juliol. Diumenge, la pionera en el món del hip […]