Edició 4.673 (des del 27/09/2007)
Edició 4.673 (des del 27/09/2007)

“Bolos”, llibres i discos

Toni Iglésies Trias Comunicador i publicitari 22/04/14

Cada any, puntualment, amb l’arribada de la primavera, escriptors i músics, editorials i productores, fan coincidir la publicació dels seus darrers treballs, en els mesos de febrer, març o abril. Tots sabem que en motiu de la diada de Sant Jordi, lectors i oients ens sentim més motivats per adquirir, comprar! encara que sembli impossible, un llibre o un disc per regalar o regalar-se a un mateix.

Segur que els estudis de màrqueting comercial ho recomanen, ara bé, això genera una espiral d’excés d’informació, de competència entre els creadors, per intentar ocupar espais en entrevistes als mitjans de comunicació i fer “bolos” de presentació per redaccions, platós i estudis radiofònics. No dic que no estigui bé, però aquests excessos fan que a la resta de l’any hi hagi certa sequera. De totes maneres visca aquesta festa de les lletres escrites i cantades! Que mentre hi ha cultura hi ha vida.

A Sies.TV, gràcies a aquestes novetats de Sant Jordi hem pogut parlar amb Care Santos, Xavier Bosch, Rafel Nadal, Rafael Vallcorba, Albert Vilaró, Vicenç Pagès, Martí Gironell, Quim Nadal, Iolanda Batallé, Gaspar Hernàndez, Lluís Costa, entre d’altres. I creadors musicals com Joan Masdéu, Gerard Quintana, Sílvia Rodríguez, Projecte Mut, Cris Juanico… ho podeu consultar quan vulgueu, com vulgueu i des d’on vulgueu; que soni la música i a viure la diada de les lletres.

editorialsescriptorsliteraturallibressant jordi

Més opinions de Toni Iglésies Trias


El Museu d’Història de Barcelona programa la segona edició del cicle de cinema Barcelona en moviment

Els dijous 16, 23 i 30 de juliol des de les 21 hores i fins la mitjanit es podran veure a la web del museu tres pel·lícules que presenten la ciutat des del prisma del gènere d'intriga o thriller

Redacció.- En el marc de la línia de recerca del Museu d’Història de Barcelona sobre les representacions urbanes contemporànies, el cicle de cinema Barcelona en moviment del MUHBA Park Güell, se centra a donar a conèixer com els films han caracteritzat la ciutat, l’han modificat i han contribuït a convertir-la en la metròpoli que avui coneixem. L’edició […]