Edició 4.775 (des del 27/09/2007)
Edició 4.775 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 11 juny 2015

Neix RE-MOU-TE, que unirà a coreògrafs amb més de 30 anys de trajectòria amb joves creadors menors de 30

Re-mou-te és un projecte únic que ajudarà a recuperar part del llegat coreogràfic de Catalunya

Neix Re-mou-te, un projecte impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i la Fundació SGAE, per apropar creadors de dansa de diferents generacions i posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya.

El projecte té com a principal objectiu la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punts de vista, que revisaran conjuntament peces coreogràfiques ja creades, per arribar a la creació i presentació d’un nou treball, ja sigui una deconstrucció, una continuació del treball original, etc.,  amb total llibertat per als creadors/es que es trobin, tant a nivell d’estils com de format (espectacle, vídeo, taller, intervenció, exposició, instal·lació, etc.).

Formen part del projecte els coreògrafs Cesc Gelabert, Àngels Margarit, Marta Almirall, Toni Mira i Sabine Dahrendorf de companyies catalanes que van néixer als 80 i que actualment segueixen en actiu: Cia. Gelabert-Azzopardi, Cia. Mudances, Danat Dansa, Nats Nus i Roseland Musical, i  joves creadors de fins a 30 anys, els quals s’escolliran mitjançant aquesta convocatòria.

> Informació complementària

catalunyadansa

Escenaris

Els Camping presenten el seu nou disc al Teatre Auditori de Granollers

05/11/2009
Lletres

Sílvia Soler ens presenta “L’estiu que comença”

20/08/2013 3:37
Arts

Lleida 3008, una exposició de David del Val

26/05/2008
Lletres

Eulàlia Armengol, escriu la seva primera obra literària, un llibre de contes titulat La insuportable absència del bròquil

29/08/2020

Vint artistes de carrer pal·liaran els efectes de la pandèmia amb noves creacions

La Fundació Carulla presenta els projectes guanyadors de les beques 'SOS Cultura'

Redacció.- Sota el lema ‘Contra l’emergència emocional de la Covid-19, SOS Cultura’ s’han escollit 20 projectes en la categoria de Creacions a l’espai públic, que rebran 4.000€ cadascun. Aquests creadors culturals volen plantar cara a la pandèmia amb els seus projectes i ajudar a la societat a fer front a l’emergència emocional que està ocasionant […]