Edició 4.532 (des del 27/09/2007)
Edició 4.532 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 9 juny 2015

Neix MEDHOUSE | Barcelona Trends Fair, la fira de tendències culturals de Barcelona

MEDHOUSE | Barcelona Trends Fair tindrà lloc del 10 al 12 de juliol a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona.

Del 10 al 12 de juliol tindrà lloc a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona, la primera edició de MEDHOUSE | Barcelona Trends Fair, la fira de tendències culturals que proposa oferir una visió completa i diversa de la fervent creativitat de Barcelona. La innovació, les tendències i la creativitat són la marca de MEDHOUSE, a través d’un procés de recerca i descobriment de propostes interessants i de qualitat de la ciutat.

MEDHOUSE vol ser un aparador d’empreses, marques i creadors amb presència comercial a Barcelona. Per seleccionar-los, es té en compte la innovació, la creativitat i la qualitat del producte que presenten.

Exposar a MEDHOUSE significa formar part d’una fira on el visitant professional i el consumidor final trobaran el retrat de les tendències més actuals i de les darreres propostes més innovadores.

Una gran oportunitat de networking, que servirà per crear sinèrgies entre els creadors més joves i intercanviar impressions, punts de vista i potencialitats entre tots els col·laboradors. En definitiva, MEDHOUSE és una gran oportunitat de mercat on donar a conèixer els productes i els serveis.

Durant el divendres 10 de juliol es duran a terme taules rodones, trobades informals i fast talks que tractaran temes com noves formes de comunicació, producció de proximitat, sostenibilitat i el KM 0. Altres aspectes que s’abordaran són, per exemple, com trobar finançament per fer projectes (públic, privat i crowdfunding), el creixement i la internacionalització, etc.

> Informació complementària

barcelonacreativitatfira

Cinema

Music & Films presenta

16/11/2009
Escenaris

Més de vuitanta espectacles a la 28a edició de la Fira del Teatre

09/09/2008 2:55''
Exposicions

L’espai interior, eix de la programació del Centre Cultural La Mercè

18/01/2011
Videoclips

A la ciutat

27/12/2011 03:59