Edició 4.566 (des del 27/09/2007)
Edició 4.566 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 24 març 2020

Som* i Mortensen impulsen la compra de llibres per avançat amb la campanya #LlibreriesObertes

Aquest projecte s’ha posat en marxa de manera totalment altruista, sent per al llibreter el 100% del que genera la venda de llibres

Redacció.- Les llibreries són un dels valors culturals més preuats del nostre país i cal contribuir a preservar-lo. Així, la cooperativa Som* la cultura de tots i l’agència Mortensen han unit forces per posar en marxa la campanya Llibreries Obertes amb l’objectiu de donar suport a les llibreries per superar aquests moments de crisi i perquè, un cop finalitzat el període de confinament, puguin tornar a aixecar la persiana.

Llibreries Obertes és una campanya que vol teixir una xarxa de suport a les llibreries de les poblacions i els barris urbans d’arreu del país. La campanya incentiva la compra de llibres per avançat, a través del web LlibreriesObertes.cat, de manera que s’aconsegueixen fons per contribuir a mantenir les llibreries obertes.

Els llibres adquirits pels lectors/es seran lliurats de mans del seu llibreter/a un cop pugui tornar a obrir. Les llibreries rebran els diners de la compra íntegrament perquè puguin fer front a les despeses. El projecte és obert a totes les llibreries que vulguin participar-hi -s’hi poden inscriure a través d’aquest formulari-, així com a totes les persones que vulguin donar-hi el seu suport.

La campanya comença el 23 de març, un mes abans del dia de Sant Jordi que enguany no es podrà celebrar el 23 d’abril, i està pensada per estar activa mentre les llibreries es vegin obligades a restar tancades. S’acabarà un cop puguin tornar a obrir amb normalitat.

Aquest projecte s’ha posat en marxa de manera totalment altruista, sent per al llibreter el 100% del que genera la venda de llibres. En rebre cada comanda, el llibreter rebrà el 50% de l’import i quan pugui tornar a obrir, el 50% restant.

 Cinema

Populaire, un film de Régis Roinsard

07/06/2013
ExposicionsTurisme

La diversitat cultural és el fil conductor d’El Dia del Visitant del Museu d’Art

17/06/2011 01:56
Tendències

Tot apunt pel II Concurs de Maquetes Sons de la Mediterrània

24/10/2009
Cinema

Segons els mitjans una pel·lícula seductora i transparent, dolça, lírica i tranquil·litzadora

11/05/2018 01'31''