Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 17 abril 2020

El Mercat de les Flors continua els Menús Coreogràfics

#NoEtDesballis una proposta on line per a què el públic pugui continuar gaudint de la dansa

Redacció.- El Mercat de les Flors  i els artistes  volem  seguir oferint dansa; per això, dins la proposta #NoEtDesballis, proposem uns MENÚS COREOGRÀFICS on line per a què el públic pugui continuar gaudint de la dansa. Vídeos d’espectacles complets d’algunes de les peces que hem vist en passades temporades al Mercat, molts d’ell coproduccions d’aquest centre de dansa. Aquestes espectacles s’acompanyen d’articles de teòrics i especialistes en dansa que ens ofereixen altres mirades i reflexions entorn d’aquestes creacions. Els menús es completen amb un Retrat coreogràfic, que ens permet descobrir la intimitat creativa dels artistes.

A més a més cada dia s’inclou en el menú un espectacle per a nenes i nens + activitats de joc i entreteniment per a ells.

Els propers menús són:

Del 16 al 19 d’abril

Menú 9

Thomas Noone (Medea) + Retrat Wim Vandekeybus

+ Menú familiar FlexelF, d’Àngels Margarit / Cia Mudances

 

Del 20, 21 i 22 d’abril

Menú 10

Roberto Olivan (A place to bury strangers) + Retrat Hofesh Schechter

+ Familiar Momentari, de Nats Nus

 

Del 23 al  26 d’abril

Menú 11

loscorderos (ULTRAinnocència) + Retrat coreogràfic Andrés Corchero

+ Menú familiar Nubes, d’Aracaladanza

 

Del 27 al al 29 d’abril

Menú 12

Sònia Sánchez (Le Ça) + Retrat coreogràfic Rafael Bonachela

+ Menú familiar Blue, de TPO

 

Medea, de Thomas Noone, la vam poder veure el febrer de 2015 al Mercat. Una versió dansada del mite d’Eurípides, una de les històries de traïció més dramàtiques mai escrites. Una dansa rica, complexa i molt física que ofereix un contrast entre un elevat dinamisme i moments d’exquisida fragilitat i intimitat.

A place to bury strangers, de Roberto Olivan, es va estrenar al Mercat el gener de 2013. El coreògraf català, a mig camí entre Brussel·les i Catalunya, va crear un espectacle que combina organicitat amb força i energia, proposant sempre un registre fresc, emotiu i en el qual la dansa contemporània s’expressa a través de diferents llenguatges escènics.

A ULTRAinnocència, que es va estrenar el febrero de 2014, loscorderos insisteixen en la interrelació entre text i fisicalitat amb el protagonisme de les imatges i el text i els sons en directe. El teatre físic de loscorderos éstà dirigit a l’instint.

Le Ça (El Ello), que vam veure la temporada 2013-14, és una peça de Sònia Sánchez, artista investigadora del flamenc que ha desenvolupat una personal técnica d’improvisació, sovint amb músics de gran nivel. En aquesta creació Sònia Sánchez deixa que flueixi l’incosncient i explora nous ritmes i textures.Cinema

Una revisada i actualitzada versió de ‘The amazing Spider-Man’

05/07/2012 02:20
Lletres

Martí Gironell ens parla de L’últim abat, la seva nova novel·la

08/11/2012
Música

El rellotge de les emocions de Raimon

07/02/2011 05:44
Música

Els Premis Enderrock han tancat la votació popular amb un rècord absolut de participació de 50.000 usuaris

26/02/2019

Bòlit presenta el catàleg ‘El jo i l’altre. El primer septeni’ de Pep Aymerich & Jordi Esteban

Un recull de propostes que han anat creant al llarg dels darrers anys

Redacció.- La presentació ha anat a càrrec de Carme Sais, Clara Garí, Roger Ferrer, Pep Aymerich i Jordi Esteban. EL JO I L’ALTRE és el nom genèric que engloba el conjunt de propostes que duen a terme el duet d’artistes plàstics format per Pep Aymerich & Jordi Esteban. El catàleg ‘Primer Septenni’ recull de les […]