Edició 4.747 (des del 27/09/2007)
Edició 4.747 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 28 maig 2015

Martí Rossell i Marina Diaz guanyen el I Concurs de crítica teatral de La Mostra d’Igualada

S’han premiat sis autors, tres en la categoria infantil i tres en la juvenil

La Mostra d’Igualada i Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques, integrada per més de 40 crítics del país han fet públics, aquest dimarts, els guanyadors del I Concurs de crítica teatral de la fira convocat en les categories infantil i juvenil.

Els igualadins Martí Rossell Pelfort, de 12 anys, i Marina Diaz Forn, de 15 anys, han guanyat els primers premis per la seva crítica dels espectacles ‘Monstres’ de la companyia Aflel i ‘Ricard de 3r’ d’À trois teatre, respectivament.

El segon i tercer classificats en la categoria infantil són Biel Rossell Pelfort i Cristina Batalla Vilà, mentre que en la categoria juvenil, Marta Aloy Jorna i Georgina Martí Figueras han quedat en segona i tercera posició.

Els guardons consisteixen en vals de compra dotats en 100, 50 i 25 euros, en funció de la classificació, gentilesa de les llibreries Abacus Cooperativa, Aqualata i Cal Rabell. Els premis s’atorgaran personalment el proper divendres, a partir de les 18h, a cadascuna de les botigues.

El jurat del concurs, format per Belen Ginart, Juan Carlos Olivares i Jordi Bordes, ha valorat molt positivament “l’exercici de racionalització i redacció dels autors en condensar l’emoció d’un espectacle amb un text propi”. Segons l’elenc de crítics de Recomana, “el públic s’està erigint a dia d’avui com una veu prescriptora més i és molt saludable que, des que és petit, s’incentivi la seva mirada externa perquè pugui valorar una disciplina artística”.

Les crítiques guanyadores s’han publicat al web de La Mostra i a la secció Noves Veus de Recomana.cat.

La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega a milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país.

> Informació complementària

arts escèniquesMostra de Teatre d’Igualada

Cinema

Una comèdia d’humor anglès

25/06/2009 1:54''
Tendències

Jordi Bosch dóna el tret de sortida de les Fires de Sant Narcís amb un pregó festiu i amb tocs d’humor

25/10/2015
Tendències

El Disseny Hub exhibeix una mostra de projectes del grup Designing Quality in Interaction

28/02/2012 03:53
Lletres

Núria Martí publica el llibre Les mateixes estrelles

13/07/2010 05:33

Es posa en funcionament un nou recurs sonor de Visitmuseum al Museu d’Art de Sabadell

Amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i ser accessible al turisme estranger

Redacció.- El Museu d’Art de Sabadell ha posat en funcionament un nou recurs interpretatiu a la seva exposició permanent en el marc del programa Visitmuseum. Els museus catalans a les teves mans, promogut pel Departament de Cultura i el Departament d’Empresa i Coneixement amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i […]