Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 18 gener 2020

Maremar s’acomiada de Barcelona i comença una gira per Catalunya i les Illes Balears

El musical comença una gira per Mallorca, Tarragona, Cervera, Lleida i Tàrrega entre d’altres

Redacció.- Maremar, el darrer espectacle de Dagoll Dagom, s’acomiada del Teatre Poliorama després de la segona temporada. Del 8 de novembre al 12 de gener la companyia ha realitzat un total de 65 funcions i han passat pel teatre un total de 21.652 espectadors. Les xifres inclouen 8.170 alumnes que han assistit a un total de 12 funcions escolars. Des de l’estrena del musical el setembre del 2018, la companyia ha realitzat un total de 210 funcions i han vist el musical un total de 72.376 espectadors, 22.881 dels quals, alumnes que han assistit a funcions escolars. El commovedor i emotiu espectacle ha tingut gran èxit entre el públic i ha rebut molt bones crítiques teatrals.

A finals de gener la companyia iniciarà una gira per Catalunya i les Illes Balears. Fins al moment s’han confirmat nou funcions a l’Auditorium de Palma de Mallorca, al Teatre de Tarragona, al Gran Teatre de la Passió de Cervera, a Ontinyent, al Teatre de la Llotja de Lleida, al Teatre Ateneu de Tàrrega, a Gandia i al Teatre Fortuny de Reus.

Una reflexió sobre el drama dels refugiats inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach
Maremar narra la història d’una família que lluita per a retrobar-se després que la guerra els separés. Es tracta de la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. La proposta està treballada a partir de Pèricles, Príncep de Tir, una de les peces menys representades del dramaturg que no s’ha fet mai ni a Catalunya ni a l’Estat Espanyol. Inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach, amb la direcció musical, arranjaments i noves creacions d’Andreu Gallén, coreografia d’Ariadna Peya, direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella. Una reflexió sobre el drama que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.

La música de l’espectacle està basada en l’obra de Lluís Llach, autor sempre atent a les problemàtiques socials i històriques. Partint de l’univers musical de Llach, Andreu Gallén converteix les seves cançons en atmosferes melòdiques que acompanyen els espectadors en les emocionants aventures de Pèricles. El darrer espectacle Dagoll Dagom explora un llenguatge amb música i cançons a cappella, amb les veus sense orquestra ni acompanyament instrumental.

Al mateix temps, Ariadna Peya fa viure de forma commovedora viatges, naufragis, pèrdues i retrobaments amb la dansa i el moviment.

Ariadna PeyaDagoll DagomLluís Llach

Música

The Pink Floyd Tribute permet reviure els grans èxits de la banda britànica

05/12/2012 7:37
Escenaris

El Lliure acull Miquel (homenatge a Martí i Pol)

15/12/2008

L?arquitecte i pintor presenta, per primera vegada, la seva obra a Catalunya

20/09/2007 02:22''
Escenaris

El Teatre de Salt presenta la nova temporada amb grans èxits teatrals, joves companyies catalanes, teatre familiar i clàssics del cinema

13/12/2013

Aquest dissabte comença el festival Strenes

Es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l'Auditori

Redacció.- El Festival Strenes de Girona obre per fi les portes aquest dissabte amb un concert únic que pràcticament ha exhaurit les entrades. Serà l’homenatge al clàssic “Unplugged de Nirvana” que enguany celebra 25 anys. Tancarà el primer cap de setmana Sopa de Cabra, que ja ha penjat el cartell de “No queden entrades” en […]