Edició 4.432 (des del 27/09/2007)
Edició 4.432 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 30 agost 2014

Mar i Cel torna al setembre!

El mític muntatge torna al Teatre Victòria per la Mercè, amb un nou repartiment protagonitzat per Roger Berruezo i Ana San Martín

La celebració del 40è aniversari de Dagoll Dagom culminarà aquest setembre amb la recuperació de Mar i Cel aquest 2014.

El muntatge, que ja va presentar el nou càsting a la festa d’aniversari de la companyia el passat mes de juliol, compte amb un repartiment liderat pels nous Saïd i Blanca -Roger Berruezo i Ana San Martín- i la veterania de Pep Cruz, interpretant en aquesta ocasió a Joanot. La resta de la companyia la conformen Xavi Lite, Júlia Jové, Xavi Fernández, Toni Viñals, Mireia Dolç, Rubén Yuste, Elena Tarrats, Víctor Arbelo, Xavi Navarro, Marc Vilavella, Lucía Torres, Dídac Flores, Clara Moraleda, Paula Vives, Raúl Grau, Enrique Navarro, Luís Moya, Dimas Bozzo.

Els assajos es van iniciar aquest passat 4 d’agost, i ja disposem d’imatges d’aquestes primeres intenses sessions de treball, a la sala de premsa: http://www.comedia.cat/ca/comediateca/mar-i-cel

L’obra, un clàssic contemporani i referència obligada del teatre català, s’estrenarà el proper 25 de setembre al Teatre Victòria amb una nova posada en escena: nous efectes i una tecnologia audiovisual renovada que faran de Mar i Cel 2014 sense dubte la versió més espectacular vista fins el moment. L’èpica i el romanticisme de l’amor tràgic entre una noia cristiana i un corsari morisc en un vaixell perdut enmig de la Mediterrània lluirà més que mai. I l’enfrontament entre les dues cultures que fa impossible la relació segueix malauradament sent de màxima actualitat com a metàfora de l’actual conflicte i xoc de cultures entre l’Islam i Occident.

Per escalfar motors de cara a l’estrena, està prevista una acció sorpresa a primers de setembre en un espai públic –el Centre Comercial Arenas de Barcelona- que implicarà a tot el nou repartiment.

 Cinema

Sang i pits

30/09/2010 02:05
Cinema

John Krasinki i Emily Blunt, parella des de 2010, protagonitzen per primera vegada una pel·lícula junts

20/04/2018 02'09''
Videoclips

El vals de la ingenuïtat

14/12/2009 04:21
Lletres

La 4a Festa de la Llança de Sant Jordi aplegarà el món literari i editorial de les lletres catalanes

22/04/2014