Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 17 febrer 2020

Macedònia s’acomiada amb el seu darrer disc, ‘Papallones’

El projecte impulsat per Dani Coma anuncia la seva aturada dalt dels escenaris

Redacció.- Després de 20 anys trepitjant els escenaris i sent referent de la música per a públic familiar, el grup Macedònia anuncia la seva aturada pel febrer del 2021. Abans de marxar però, la formació regala encara un darrer disc, Papallones (Discmedi, 2020), que va veure la llum el 14 de febrer, dia dels enamorats i de les papallones a l’estómac per excel·lència. Per a tancar el cercle, el grup retorna a Discmedi, segell amb qui va debutar, i inclou al disc èxits impertèrrits que han acompanyat la banda durant el transcurs d’aquestes dues dècades.

La història de Macedònia s’ha anat construint durant aquests darrers 20 anys amb catorze discos, sent el primer el celebrat Posa’m un suc (Discmedi, 2004), i quatre generacions de cantants diferents. Des dels seus inicis, el conjunt no ha aturat mai la seva activitat, enllaçant cada generació de fruites amb la següent sense retenció, de manera que els dos relleus poguessin establir un vincle emocional i d’aprenentatge que els permetés encomanar-se l’essència del grup d’una a l’altra. Enguany però, la darrera generació, que va començar el 2017 i està conformada per la Noa, la Mar, l’Anna, la Gina i la Lota, és l’encarregada de cantar l’adéu final del grup. Tindrem per això, encara, tot un any per gaudir-les amb la banda i poder cantar “Pampallugues” en directe.

dani comafinalMacedòniapapallones

Escenaris

Xavi Múrcia presenta el seu primer disc en solitari, Electrocançó

09/02/2010
Tendències

SiesTV finalista dels Premis de Comunicació Carles Rahola

30/01/2012
Cinema

‘Holy Motors’ de Léos Carax ha sigut la gran vencedora de la darrera edició del Festival de Sitges

16/10/2012 03:44
Escenaris

La XXI edició del Festival Sónar de Barcelona obre avui les seves portes amb actuacions de Massive Attack i Plastikman

12/06/2014

Dalí: “el surrealisme soc jo!” Paisatges fora del temps, l’exposició de la reobertura

El Teatre-Museu Dalí mostra juntes per primera vegada dotze obres de l’època surrealista

Redacció.- El Teatre-Museu Dalí reobrirà aquest dissabte les seves portes després de 4 mesos de tancament a causa de la pandèmia. Ho farà amb una nova exposició temporal, Dalí: el surrealisme soc jo!” Paisatges fora del temps, que reuneix dotze obres de l’època surrealista juntes per primera vegada. Han presentat l’exposició, Montse Aguer, directora dels […]