Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 20 maig 2019

L’espectacle Imparables del Quartet Mèlt arriba al Poliorama

Del 20 de juny al 28 de juliol

Redacció.- Quartet Mèlt ens ofereix un viatge en el temps i la música que ens durà des de finals del segle XIX fins avui en dia. Reviurem moments especials de la nostra història i quines eren les músiques que s’escoltava aleshores. El punt de partida serà els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem d’entre altres èpoques els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la visita dels Beatles, els Jocs Olímpics de Barcelona….

El Quartet Mèlt amb la seva versatilitat coral ens portarà aleshores cançons d’estils musicalment molt i molt diferents. La part actoral i un audiovisual sempre present ens situaran en l’atmosfera que es vivia a cada moment.

És un espectacle amb molt bona música i amb dosis d’humor, tendresa i alguns moments commovedors, un espectacle que, en definitiva, el que ens proposa és un repàs emocional de la història. Amb tots aquests ingredients musicals i interpretatius a càrrec del Quartet Mèlt i de la narració i intervencions a càrrec d´Òscar Orbezo, un actor també tan versàtil com ho són vocalment el Mèlt, el resultat no podia ser més que excepcional.

El quarte és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés. Ells són la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort, el baríton Oriol Quintana i la soprano Carolina Alabau la qual entra a formar part en aquesta etapa, substituint a Magalí Sare que inicia el seu projecte en solitari “Cançons d’amor i dimonis”.

 Música

El concurs Intro reprèn l’activitat amb la segona eliminatòria, en la que s’escullen les bandes finalistes

18/09/2014
Música

Els gironins Minerva presenten el seu disc de debut, M, una visió personal i fresca del pop d’arrels negres

23/02/2016
Escenaris

‘El rumor del incendio’ de la companyia Lagartijas tiradas al sol reflexiona sobre el passat i el present de Mèxic

22/10/2011
Tendències

Arriba una nova edició de l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’animació de Catalunya

27/02/2012