Edició 4.746 (des del 27/09/2007)
Edició 4.746 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 28 maig 2015

Les millors pallasses del món es donen cita al Circ Cric per celebrar la segona edició del Festival Internacional

El Festival es portarà a terme els dies 29, 30 i 31 de maig a diverses localitzacions de Sant Esteve de Palautordera

De nou el Circ Cric acull la segona edició del Festival Internacional de Pallasses amb l’objectiu d’aconseguir un programa d’activitats que, més enllà dels espectacles de Pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat amb una mirada femenina. El Festival es portarà a terme els dies 29, 30 i 31 de maig a diverses localitzacions de Sant Esteve de Palautordera i compta amb artistes de renom a nivell internacional.

El programa del Festival inclou espectacles de gran qualitat artística de referents internacionals.Es podrà veure, per exemple a Merche Ochoa, Premio Nacional de Circo 2014 del Ministerio de Cultura, presentar el seu espectacle La Cloti va al Circ o també Entredos Premi del públic al Millor espectacle de Teatre a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca 2013. A més, el diumenge al matí es farà un especial pels més petits i tancarà el festival Pepa Plana: Premi Nacional de Cultura 2014 de la Generalitat de Catalunya, amb el seu espectacle Giulietta.

Els tres dies del festival també són un espai de trobada per a les millors pallasses del món, que aprofiten per compartir idees, inquietuds i engrescar a possibles pallasses a fer riure. Per això, una de les activitats que es realitzaran durant aquests dies és un taller sobre la pallassa i el públic, impartit per Caroline Obin els dies 27, 28 i 29 de maig.

> Informació complementària

circ cricpallasso

Música

El Festivalet de Roses organitza un seguit d’activitats paral·leles per anar escalfant motors

02/11/2017
Cinema

Un film hungarès candidat a l’Òscar

27/10/2017 2:06"
Turisme

Gaudeix de l’enoturisme amb els cinc sentits”, la campanya per promoure el turisme del vi a Catalunya

01/07/2020
Cinema

George Clooney i Renée Zellweger s?enfronten en una comèdia romàntica

05/06/2008 2:18''

La dona del 600, dirigida per Pere Riera inaugura temporada a l’Espai Ter

Interpretada per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas

Redacció.-  L’Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí, reprèn aquest divendres la temporada estable amb una doble funció de l’obra teatral La dona del 600, dirigida per Pere Riera i interpretada per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas. La proposta inaugurarà una temporada atípica a l’equipament cultural que inclourà una […]