Edició 4.700 (des del 27/09/2007)
Edició 4.700 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 4 novembre 2015

“L’Alternativa” escalfa motors el 10 de novembre amb l’estrena a Barcelona del nou projecte d’Oskar Alegria, “The Darkness Collection”

“L’Alternativa” escalfa motors abans del festival amb l’estrena a Barcelona de “The Darkness Collection”, el nou projecte d’Oskar Alegria (director de la coneguda “La casa Emak Bakia”). Serà una projecció única el 10 de novembre, a les 20h, a Zumzeig Cinema amb col·laboració de La Sala de los Cineastas.

La versió, “The Darkness Collection”, que es presentarà el proper 10 de novembre, hi han participat: Helvecio Jr.Marins, Claudio Pazienza, Sara Matera, Diego Gutiérrez, Jorge Caballero, Vladimir Perovic, Jean-Gabriel Périot, Robert Todd, Ignacio Agüero, Mario Brenta, Karine de Villers, Oskar Alegria, Helena Wittmann, Isaki Lacuesta, Eric Pauwels, Narges Kalhor, April Simmons, Ann Holstein, Alfredo Gatti, Mika Mattilda, Gérard Courant i Jay Rosenblatt. 

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, “l’Alternativa”, arriba aquest any a la 22a edició. 22 anys fent visible el que està amagat, oferint al públic i als professionals de Barcelona una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la diversitat, la creativitat, la llibertat, el compromís i la reflexió.

“L’Alternativa” té dues seccions competitives en “L’Alternativa” Oficials: Llargmetratges i Curtmetratges.L’Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors Panorama de cine nacional i programa familiar. Per la seva part, L’Alternativa Hallofereix hores de programació gratuïta, rica i diversa, al Hall del CCCB.

L’espai per a la formació i el debat es desenvolupa a “L’Alternativa Activitats”, amb simposi, masterclass, tallers de creació, taules rodones, i que engloba també tallers d’Escoles de cinema, i a “L’Alternativa Professionals”, que organitza una jornada professional i sessions d’assessorament de projectes.

alternatiubarcelonacinemafestivall'Alternativa

Lletres

L’escriptor novell Joan Marcé presenta el thriller ‘Un intrús a l’estany’

28/11/2011 06:45
Videoclips

Onades de nit

10/01/2012
Escenaris

Les originals propostes del Festival FUM

19/10/2008
Tendències

Girona impulsa unes jornades per tenir un esdeveniment de referència dedicat a Internet i a les tendències del territori

13/05/2014

Concert de Jordi Savall al capdavant del seu grup Hespèrion XXI titulat Orient – Occident al 40è Festival de Torroella de Montgrí

També aquest divendres s'inaugura a l'Estartit les Nits de Jazz, un cicle de tres concerts

Redacció.- Després del concert inaugural celebrat el passat diumenge a l’esplanada exterior de l’auditori Espai Ter d’homenatge a les víctimes de la COVID-19 i els sanitaris protagonitzat per l’Orquestra Simfònica del Vallès, el 40è Festival de Torroella de Montgrí torna a l’Espai Ter i obre a tothom la resta de la seva programació d’estiu, que […]