Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 23 desembre 2014

L’AGT presenta un projecte que combina patrimoni cultural, gastronomia i arts escèniques

Girona Scenic Experience permetrà descobrir la ciutat a través del teatre

Aquest dilluns 22 de desembre s’ha presentat a la sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona una nova activitat plantejada com una visita diferent a la ciutat de Girona, que combina la vivència teatral amb l’atractiu monumental i històric del Barri vell. Una experiència que permet endinsar-se en la ciutat i viure-la d’una forma creativa i original, amb la garantia i el prestigi dels 25 anys d’experiència del Centre de formació teatral El Galliner.

Girona Scenic Experience s’adreça a turistes tant locals com estrangers que desitgen visitar la ciutat de Girona d’una forma diferent. Els participants d’aquesta activitat tindran l’oportunitat de conèixer la ciutat, el seu patrimoni històric i la seva gastronomia des de la practica teatral. 

La jornada es divideix en les següents activitats:

Comença l’experiència al Centre de formació teatral El Galliner, amb la participació en dos tallers (iniciació a l’art dramàtic i teatre de gest) d’una hora i mitja cadascun. Seguidament els participants es traslladen a un local cèntric on s’oferirà als participants un menú de productes locals i vi de la DO Empordà. Després comença una visita guiada pel centre històric de la ciutat amb aturades al Teatre Municipal i als seus principals monuments, on es desenvoluparan accions teatrals relacionades amb la Història i les llegendes gironines a càrrec de la companyia professional La minúscula. Finalment, com a colofó de la jornada, els assistents podran gaudir d’una breu peça de micro-teatre a l’Apoditeri dels Banys Àrabs.

Girona Scenic Experience comptarà amb unes dates fixes de realització diferents diumenges de cada mes (22 de febrer, 29 de març, 5 de abril, 7 i 28 de  juny, 19  juliol, 16  agost i 6 de  setembre), però també es podrà contractar qualsevol altra dia per a grups a partir de 14 persones. L’activitat comença a les 10 i finalitza aproximadament a les 18 h. Les inscripcions es podran dur a terme a la web www.gironascenicexperience.com i a través de la secretaria del Centre de formació teatral El Galliner.

El projecte compta amb el suport del Patronat de Turisme Girona Costa Brava, l’Ajuntament de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, l’Associació d’Hostaleria de Girona i la Cooperativa Agrícola de Garriguella. 

> Informació complementària

activitatsculturagallinergironaGirona Scenic Experienceturisme

Tendències

La gran nit de l?ateneista

22/12/2009
Escenaris

Entrevista a Jordi Duran, director artístic de FiraTàrrega 2011

07/08/2011 2:30
Música

Empúries, concerts al fòrum Romà el 14 i 15 d’agost

10/08/2014
Tendències

Ens endinsem a la Sagrada Família, la monumental obra d’Antoni Gaudí

13/08/2012 03:16

Aquest dissabte comença el festival Strenes

Es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l'Auditori

Redacció.- El Festival Strenes de Girona obre per fi les portes aquest dissabte amb un concert únic que pràcticament ha exhaurit les entrades. Serà l’homenatge al clàssic “Unplugged de Nirvana” que enguany celebra 25 anys. Tancarà el primer cap de setmana Sopa de Cabra, que ja ha penjat el cartell de “No queden entrades” en […]