Edició 4.702 (des del 27/09/2007)
Edició 4.702 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 23 desembre 2014

L’AGT presenta un projecte que combina patrimoni cultural, gastronomia i arts escèniques

Girona Scenic Experience permetrà descobrir la ciutat a través del teatre

Aquest dilluns 22 de desembre s’ha presentat a la sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona una nova activitat plantejada com una visita diferent a la ciutat de Girona, que combina la vivència teatral amb l’atractiu monumental i històric del Barri vell. Una experiència que permet endinsar-se en la ciutat i viure-la d’una forma creativa i original, amb la garantia i el prestigi dels 25 anys d’experiència del Centre de formació teatral El Galliner.

Girona Scenic Experience s’adreça a turistes tant locals com estrangers que desitgen visitar la ciutat de Girona d’una forma diferent. Els participants d’aquesta activitat tindran l’oportunitat de conèixer la ciutat, el seu patrimoni històric i la seva gastronomia des de la practica teatral. 

La jornada es divideix en les següents activitats:

Comença l’experiència al Centre de formació teatral El Galliner, amb la participació en dos tallers (iniciació a l’art dramàtic i teatre de gest) d’una hora i mitja cadascun. Seguidament els participants es traslladen a un local cèntric on s’oferirà als participants un menú de productes locals i vi de la DO Empordà. Després comença una visita guiada pel centre històric de la ciutat amb aturades al Teatre Municipal i als seus principals monuments, on es desenvoluparan accions teatrals relacionades amb la Història i les llegendes gironines a càrrec de la companyia professional La minúscula. Finalment, com a colofó de la jornada, els assistents podran gaudir d’una breu peça de micro-teatre a l’Apoditeri dels Banys Àrabs.

Girona Scenic Experience comptarà amb unes dates fixes de realització diferents diumenges de cada mes (22 de febrer, 29 de març, 5 de abril, 7 i 28 de  juny, 19  juliol, 16  agost i 6 de  setembre), però també es podrà contractar qualsevol altra dia per a grups a partir de 14 persones. L’activitat comença a les 10 i finalitza aproximadament a les 18 h. Les inscripcions es podran dur a terme a la web www.gironascenicexperience.com i a través de la secretaria del Centre de formació teatral El Galliner.

El projecte compta amb el suport del Patronat de Turisme Girona Costa Brava, l’Ajuntament de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, l’Associació d’Hostaleria de Girona i la Cooperativa Agrícola de Garriguella. 

> Informació complementària

activitatsculturagallinergironaGirona Scenic Experienceturisme

Escenaris

Els directors argentins Daniel Veronese i Mariano Pensotti prenen força en la Setmana de Programadors amb els seus nous espectacles

18/11/2011
Exposicions

La diversitat cultural centra la segona edició del Dia del Visitant del Museu d?Art

16/06/2011
Escenaris

Taller de videodansa

12/03/2018
Lletres

Rosa Regàs, Pau Riba, Joaquim Carbó i Josep M. Benet i Jornet conversen sobre els seus orígens al MVR

28/11/2014

Cristina Mejías i Ignasi Aballí protagonistes a la Blueproject Foundation durant tot l’agost

L'exposició You Can't Leave Fingerprints on Stone, de Cristina Mejías, es podrà visitar fins al 4 d'octubre

Redacció.- La Blueproject Foundation tindrà obertes les portes al públic durant tot el mes d’agost, amb horari reduït de dimarts a diumenge de 12 a 19 h i amb les mesures necessàries d’aforament, desinfecció i neteja, exigides per la Covid-19. L’ús de mascaretes és obligatori però no cal reserva prèvia per a les visites a la fundació, que […]