Edició 4.747 (des del 27/09/2007)
Edició 4.747 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 24 abril 2016

La soprano barcelonina Maria Miró a l’Auditori Josep Viader

La Casa de Cultura de Girona agrega a la soprano i l'acompanya d'un piano

Maria Miró (soprano) i Anna Crexells (piano) s’uneixen en un recital el divendres 22 d’abril (20h) dins la programació regular de música de la Casa de Cultura de Girona.

Proposen un autèntic mestissatge líric: compositors catalans que utilitzen poemes castellans i aires andalusos o versos de poetes llatinoamericans i ritmes antillans, i també compositors francesos i italians que s’inspiren en la música espanyola, sarsueles catalanes i cubanes o l’operetta alemanya. Una insòlita fusió de cultures en versió lírica. En aquesta ocasió interpretaran obres de Toldrà, Granados, Montsalvatge, di Chiara, Ravel, Delibes, Martínez Valls, Lecuona i Léhar.

Es poden comprar les entrades (3 €) a través de la pàgina web de Casa de Cultura de Girona, també es podran comprar pels punts habituals de venda a Secretaria de la Casa de Cultura, i a l’Auditori Josep Viader 30 minuts abans de l’inici del concert. 

2016gironamusicaSoprano

Escenaris

Torna Maremar de Dagoll Dagom al Teatre Poliorama, amb una primera funció solidària en benefici d’Open Arms

24/10/2019
Videoclips

Montseny

14/03/2012 03:29
Cinema

El darrer film de Michael Winterbottom

07/05/2009 3:16''
Exposicions

Girona, capital mundial de l’street art durant deu dies

11/06/2014

Es posa en funcionament un nou recurs sonor de Visitmuseum al Museu d’Art de Sabadell

Amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i ser accessible al turisme estranger

Redacció.- El Museu d’Art de Sabadell ha posat en funcionament un nou recurs interpretatiu a la seva exposició permanent en el marc del programa Visitmuseum. Els museus catalans a les teves mans, promogut pel Departament de Cultura i el Departament d’Empresa i Coneixement amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i […]