Edició 4.400 (des del 27/09/2007)
Edició 4.400 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 20 abril 2016

La quarta edició del Festival Protesta cada cop més aprop

Aquest conegut festival que es celebra a Vic, tanca inscripcions el pròxim 1 de maig

El període per presentar-se a la quarta edició del Protesta, el festival internacional de curtmetratges de crítica social que es farà durant el mes d’octubre a Vic, s’acabarà el proper 1 de maig. No serà fins el 3 d’octubre que es faran públics els curtmetratges finalistes que es projectaran durant el festival a diferents espais de la ciutat.

Els curtmetratges es poden inscriure a través de la web del festival www.festivalprotesta.cat o a través d’alguna de les tres plataformes de curtmetratges que apareixen a les bases que estan la web del festival. La durada dels treballs no podrà superar els 30 minuts i es podran presentar peces de ficció i documental. El comitè de selecció farà una tria dels curtmetratges finalistes, dels quals el jurat atorgarà el premi al millor curtmetratge documental i al millor curtmetratge de ficció. En els propers mesos s’aniran fent públics els noms dels membres del jurat d’enguany, sempre relacionats amb l’activisme social o amb el món audiovisual. El premi del públic el podran votar els assistents a les projeccions dels curts finalistes durant tots els dies de festival als diferents espais de Vic.

El premi al millor curtmetratge documental i millor curtmetratge de ficció està dotat amb 1.000 euros, i el premi del públic amb 500 euros. El 25% de cada premi anirà destinat a una entitat o associació sense ànim de lucre que el mateix guanyador o guanyadora escollirà. A més, els guanyadors rebran el trofeu del festival, una escultura de forja feta per Enric Pla Montferrer.Arts

Demà es fa el Dia del Visitant. Solstici d’Estiu, al Museu d’Art de Girona

17/06/2010
Música

Durant 20 dies els amants de la música negra podran gaudir de més d’una trentena d’actuacions

26/02/2014 04:35
Música

Cap de setmana polifònic amb Vox Bigerri i La Mata de Jonc

03/03/2016

El Museu Casteller de Catalunya convoca el concurs d’idees per al seu projecte museogràfic

09/08/2015