Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 8 desembre 2013

La Central del Circ acull el proper divendres 13 de desembre el Cabaret Process()s, cloenda del projecte euroregional

Un total de 13 artistes ens mostraran en el Cabaret de cloenda el que s’està fent en aquests moments a l’espai euroregional

El proper divendres 13 de desembre, La Central del Circ acull el cabaret de cloenda del projecte euroregional Process()s. Amb la direcció artística de Cie 220 Vols (Céline Berneron, Christophe Bouffartigue, Nicolas Quetelard), les companyies que participen al cabaret han estat seleccionades en el marc de dispositius impulsats pel projecte.

Un total de 13 artistes de França i Catalunya presentaran un número de circ o un extracte del seu espectacle: Amanda Righetti (perxa xinesa), Juana Beltran (verticals), Cécile Métral (mini cable), Psirc (mans a mans), Carola Aramburu (cèrcol aeri), Hotel Iocandi (escala i trapezi), Sergio Pla (malabars) i Cie 220 Vols (corda llisa).

 

Process()s, projecte euroregional 2012-2013.

Amb la finalitat de fomentar la creació i la difusió del circ contemporani al territori Pirineus Mediterrània, el projecte Process()s ha permès implementar tres tipus d’acció. A través del suport a la creació, s’han destinat recursos econòmics, però també humans i tècnics perquè creadors de circ desenvolupin el seu projecte. La companyia catalana Psirc, amb l’espectacle Acrometria, i els francesos de La Famille Goldini amb Du Plomb dans le gaz han estat els dos projectes acompanyats. Així mateix, però, també altres companyies van tenir la possibilitat d’estar en residència de creació a diferents territoris. En sintonia amb el projecte transfronterer Pirineus de Circ, s’ha implementat el dispositiu Camins Emergents per a la difusió de números i formats curts. Se n’han beneficiat 26 companyies i uns 40 programadors. Finalments’han desenvolupat diverses etapes de presentació, des d’assajos oberts al públic a programacions en festivals i teatres, a Barcelona, Toulouse i Perpignan.

Els socis són La Central del Circ, Barcelona (Catalunya), La Grainerie, Balma (Midi-Pyrénées) i l’Oficina de turisme de Perpinyà (Lenguadoc-Roselló), i compten amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.

 Videoclips

Llavis pintats

31/07/2011 03:02
Exposicions

Ars Longa Vita Brevis

01/11/2012
Escenaris

L?univers femení

04/07/2009
Tendències

Presentació del Fòrum Gastronòmic 2013

22/02/2013

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]