Edició 4.629 (des del 27/09/2007)
Edició 4.629 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 19 maig 2016

Julio Manrique serà “Don Juan”

El Teatre Municipal de Girona acollirà el clàssic de Molière

Aquest dissabte, a les 21 h, el Teatre Municipal de Girona presenta Don Joan, de Molière, obra dirigida per David Selvas i protagonitzada per Julio Manrique, Manel Sans, Anna Azcona, Cristina Genebat, Javier Beltrán i Nausicaa Bonnín. Una escenografia plena d’efectes audiovisuals serveix per contribuir a l’actualització del clàssic drama francès.

Però l’adaptació no tan sols es troba a la forma sinó que David Selvas ha transformat tot el text original d’una manera que ja és el segell identificador de La Brutal.  Don Joan és un seductor d’hotel de la costa, penques, frívol i manipulador que va veient com el món de mentides que ha creat es va esfondrant, com en un thriller psicològic.

Sergi Pompermayer, Cristina Genebat, Sandra Monclús i David Selvas són els responsables d’una l’adaptació que busca que “el nostre Don Joan estigui fet de totes aquestes contradiccions. Ens agradaria aconseguir que, del seu mirall, en sortís un reflex contemporani i encegador, un cop de llum, que acabi seduint a qui se’l miri”, tal com confessa Selvas. I es pot dir que l’impacte l’han aconseguit considerant que han esgotat totes les localitats abans fins i tot de començar la temporada al Teatre Nacional de Catalunya.

2016clàssicsgironateatre

El run-run dels exploradors amb Cabosanroque

08/04/2018
Tendències

Els jaciments catalans organitzen activitats pel 20è aniversari del reconeixement per part de la UNESCO de l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani de la Península Ibèrica

02/12/2018
Escenaris

ESPAIdART, 1a edició del Festival d’Arts en Viu a l’Espai Gironès

05/05/2013
Arts

Vuit o deu, sis o set llops d’Arrieta/Vázquez

18/06/2013