Edició 4.698 (des del 27/09/2007)
Edició 4.698 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 15 novembre 2019

Juan Navarro i Gonzalo Cunill estrenen En lo alto para siempre. Basat en Entrevistes breus amb homes repulsius de Foster Wallace

El seu nou muntatge de creació lliure es podrà veure el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre a la Sala La Planeta de Girona

Redacció.- Juan Navarro i Gonzalo Cunill estrenen a la Sala La Planeta, en el marc del Temporada Alta, En lo alto para siempre. El seu nou muntatge de creació lliure que està basat en Entrevistes breus amb homes repulsius de David Foster Wallacees podrà veure divendres 15 i dissabte 16 de novembre.

Navarro i Cunill que van treballar junts per primera vegada en el treball de creació col·lectiva, Festes populars, el 2005 al Mercat de les Flors de Barcelona comparteixen una mirada comuna sobre la manera d’entendre l’escena.

Juan Navarro dirigeix i fa la dramatúrgia amb Cunill, que interpreta al costat de l’actriu Gemma Polo i el músic violinista argentí Rodolfo Castagnolo. El fil conductor d’aquest nou muntatge és l’apropament a la vida, l’obra i el pensament de David Foster Wallace, l’escriptor que va captar com pocs el malestar i la hipocresia dels Estats Units. En lo alto para siempre explica el trànsit d’un jove que per primera vegada decideix llançar-se d’un trampolí, des que puja fins que es tira. Un text breu, de vuit pàgines, que Foster Wallace va trigar vuit anys a escriure.

L’obra s’estructura com un tríptic, que vol parlar de les depressions, les teràpies, la societat malalta. En la primera part, el relat de Foster Wallace. En la segona, una acció amb violí i 20 micros en escena, que intenta plasmar el soroll mental que va patir l’autor. I una tercera part escenifiquen les experiències de l’equip.

L’espectacle és podrà veure del 6 al 16 de febrer al Lliure de Gràcia, i és una coproducció del Teatre Lliure i Temporada Alta.

Festival Temporada AltaGonzalo CunillJuan Navarrosala La Planetatemporada alta

Cinema

Isabel Coixet presenta a Juliette Binoche a “Nadie quiere la noche”

27/11/2015
Arts

Inauguració de Hibridum Bestiarium, exposició individual de Marcel·lí Antúnez a ROJO®artspace

01/06/2008
Videoclips

Rierol

26/03/2012 02:40
Escenaris

L’Störung Festival baixa la música electrònica al metro de Barcelona

08/04/2014

Un projecte de la Universitat de Girona recorre la història i el present de 10 barris de la ciutat

Hi han participat 40 alumnes del Grau de Comunicació Cultural

Redacció.- La Universitat de Girona acaba de presentar el projecte “Itinerari pels barris de Girona”, una plataforma digital que permet conèixer la història i el present de 10 barris de la ciutat a través de vuit itineraris. El treball, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, va destinat als gironins i gironines per […]