Edició 4.862 (des del 27/09/2007)
Edició 4.862 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 26 octubre 2016

Jordi Vallejo guanya el tercer combat del VI Torneig de Dramatúrgia amb el text Súbita

La gran final tindrà lloc el 28 de novembre

El passat dilluns 24  d’octubre, es va celebrar a la Sala La Planeta el tercer combat del VI Torneig de Dramatúrgia Catalana que va enfrontar Jordi Vallejo contra Marta Galán. El públic va escollir el relat Súbita de Vallejo, interpretat per Albert Ribalta i Marta Pérez que parla d’un matrimoni que trontolla quan a ell li diagnostiquen el gen de la mort súbita.. Vallejo es va imposar a Galán, que va presentar un text titulat Breu història del futur – autoficció una peça que parlava del futur que ens podem trobar si la societat no canvia la seva manera de viure.

Jordi Vallejo, per tant, disputarà la primera semifinal amb Elisenda Guiu, guanyadora del primer combat, el proper 14 de novembre.

Roc Esquius i Jan Vilanova són els dramaturgs encarregats de disputar l’eliminatòria restants. El públic, amb les seves votacions, serà l’encarregat de decidir qui de tots els participants guanya aquesta sisena edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana. Enguany el Torneig es celebra amb un divertit relleu a la presentació: Cristina Clemente abandona el ring que, a partir d’ara, estarà arbitrat per Clàudia Cedó.

> Informació complementàriaMúsica

Peter Luha, concert de guitarra

17/11/2012
Música

El 15è Festival de la Vall de Camprodon estrena al Ripollès 6 espectacles de petit i mitjà format

29/07/2014
Cinema

“Ice Age: El gran cataclismo”, cinquè lliurament de la saga

15/07/2016 02:35
Arts

La mostra es pot veure a l’espai E-Art fins el 20 de juny

26/05/2008 3:15''

La Sala Versus Glòries estrena “ANGLE MORT” una comèdia de Roc Esquius i Sergi Belbel

L’obra juga amb la paraula i el gest, la tensió entre allò dit i no dit i amb dos espais que conflueixen simultàniament

Redacció.- La Sala Versus Glòries aposta per una comèdia per començar el 2021.  Angle mort, la nova producció d’Apunta Teatre, s’estrenarà el proper dimecres 20 de gener i estarà en cartellera fins el 21 de febrer. L’obra està escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel, dirigida per Lluís Elías (antic membre de Els Joglars) i […]