Edició 4.533 (des del 27/09/2007)
Edició 4.533 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 15 desembre 2018

Jaume Roures i Tatxo Benet, Premi Muriel Casals de comunicació 2018 en el marc de la Nit de Santa Llúcia

Jordi Cuixart: “Treballar amb ambició i qualitat és imprescindible per desemmascarar les mentides de la justícia espanyola i les clavegueres de l’estat”

Redacció.- Òmnium Cultural ha decidit atorgar el Premi Muriel Casals de comunicació al productor Jaume Roures i al periodista Tatxo Benet per la “qualitat periodística dels seus projectes empresarials i per la seva voluntat d’aprofundiment democràtic demostrat en iniciatives com ara el diari Público i els documentals ‘Las cloacas de Interior’, ‘20-S’ i l’organització del centre internacional de premsa del referèndum de l’1 d’octubre”, entre d’altres. El jurat està format per Odei Etxearte, Sara Gonzàlez, Àlex Gutiérrez, Núria Iceta, Albert Sàez, Sebastià Serrano i Marina Llansana. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, empresonat injustament sense judici des del 16 d’octubre de 2017 per haver exercit els seus drets fonamentals, ha agraït la feina feta: “treballar amb ambició i qualitat és imprescindible per desemmascarar les mentides de la justícia espanyola i les clavegueres de l’estat”.

Per segon any consecutiu el premi de Comunicació que s’entrega la Nit de Santa Llúcia porta el nom de Muriel Casals en reconeixement de l’ex-presidenta d’Òmnium Cultural. El guardó vol donar a conèixer els esforços dels professionals de la comunicació per prestigiar l’ús de la llengua i projectar la cultura dins els Països Catalans. El premi està dotat amb 3.000 euros gràcies a la donació que va fer la filla de Muriel Casals dels diners de la indemnització pel tràgic accident que va acabar amb la vida de la qui va ser presidenta de l’entitat. El guardó es lliurarà en el marc de la 68a edició de la Nit de Santa Llúcia que se celebrarà el 14 de desembre a Fira Sabadell.Música

Strenes tanca la seva quarta edició amb un gran èxit de públic, 28.000 espectadors

25/04/2016
Escenaris

La Ruta del Cister celebra 5 anys de concerts d?estiu

15/07/2009
Música

Sopa de Cabra serà el cap de cartell del Festival Portalblau

15/03/2017

Visites guiades al Memorial Passatges a Walter Benjamin

08/07/2015