Edició 4.497 (des del 27/09/2007)
Edició 4.497 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 16 febrer 2016

“Indomador”, una proposta única i sorprenent de circ contemporani

La companyia Animal Religion va guanyar al 2013 el premi a la millor companyia novella amb "Indomador"

Aquest divendres, 19 de febrer, arriba al Teatre Auditori el primer espectacle del cicle GPS (Granollers Proposta Singular) de la nova programació de febrer a juny: “Indomador” de la companyia de circ, dansa i música contemporanis Animal Religion. 

Un espectacle que aposta pel risc constant, que ens mostra la força incontrolable que tots tenim a dins i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Cossos transgènics, verticals, acrobàcies amb talons, culleres dins el nas, lluita de galls i balls rituals… formen l’univers d’”Indomador!”   

Els seus últims treballs, Animal Religion s’ha inspirat en el món animal. L’artista ens introdueix subtilment i de forma delicada en un autèntic animalari. I, poc a poc, ens condueix, encoratja i estimula cap al món més salvatge i il·lògic. Animal Religion aconsegueix que el connecti amb si mateix, il·luminant de forma esglaiadora les rutines de la vida quotidiana. 

“Indomador” està interpretat per Quim Girón que, amb gest còmic, apareix a l’escenari com un gall humà, envoltat de múltiples recursos que esdevenen primer protagonistes i després formen part de l’escenari. L’artista, present en cada moment, donarà ànima a cada un dels integrants de la història que portaran al públic a  preguntar‐se sobre la presència de l’humà en l’animal i de l’animal en l’humà, del masculí i del femení i la relació entre tots ells.   

L’espectacle desemboca en una paròdia grotesca del primitivisme humà i de la diferència de sexes culturalment apuntalada. El gall intel·ligent i mascle de totes les gallines, el porc innocent dins de l’abundància amb actitud dominant, la vaca maternal amb poder de seducció i el poltre indomable. Una proposta singular d’atmosfera surrealista que farà palpables emocions fonamentals com la ràbia, la por i la tendresa. Un espectacle que ens portarà a un espai de confusió ple de preguntes: “què és ser mascle i que és ser femella? On és l’animal? Qui domina a qui?” En definitiva, un espectacle sobre la dramatúrgia de la vida. 

circdansaGranollers Proposta SingularIndomadorTeatre auditori

Escenaris

Neix La Ciutat Invisible, la fundació de Temporada Alta que vol ser una fàbrica d’idees de futur sobre cultura i ciutat

28/07/2013
Cinema

Els San Fermines de Sevilla

16/07/2010 02:21
Música

Venudes més de 10.000 entrades del festival Electrobeach EMF 2014, de les quals un 35% a públic català i de la resta de l’Estat

20/02/2014
Música

Xavi Múrcia presenta el seu primer disc en solitari, Electrocançó

08/02/2010 07:31