Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 16 febrer 2016

“Indomador”, una proposta única i sorprenent de circ contemporani

La companyia Animal Religion va guanyar al 2013 el premi a la millor companyia novella amb "Indomador"

Aquest divendres, 19 de febrer, arriba al Teatre Auditori el primer espectacle del cicle GPS (Granollers Proposta Singular) de la nova programació de febrer a juny: “Indomador” de la companyia de circ, dansa i música contemporanis Animal Religion. 

Un espectacle que aposta pel risc constant, que ens mostra la força incontrolable que tots tenim a dins i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Cossos transgènics, verticals, acrobàcies amb talons, culleres dins el nas, lluita de galls i balls rituals… formen l’univers d’”Indomador!”   

Els seus últims treballs, Animal Religion s’ha inspirat en el món animal. L’artista ens introdueix subtilment i de forma delicada en un autèntic animalari. I, poc a poc, ens condueix, encoratja i estimula cap al món més salvatge i il·lògic. Animal Religion aconsegueix que el connecti amb si mateix, il·luminant de forma esglaiadora les rutines de la vida quotidiana. 

“Indomador” està interpretat per Quim Girón que, amb gest còmic, apareix a l’escenari com un gall humà, envoltat de múltiples recursos que esdevenen primer protagonistes i després formen part de l’escenari. L’artista, present en cada moment, donarà ànima a cada un dels integrants de la història que portaran al públic a  preguntar‐se sobre la presència de l’humà en l’animal i de l’animal en l’humà, del masculí i del femení i la relació entre tots ells.   

L’espectacle desemboca en una paròdia grotesca del primitivisme humà i de la diferència de sexes culturalment apuntalada. El gall intel·ligent i mascle de totes les gallines, el porc innocent dins de l’abundància amb actitud dominant, la vaca maternal amb poder de seducció i el poltre indomable. Una proposta singular d’atmosfera surrealista que farà palpables emocions fonamentals com la ràbia, la por i la tendresa. Un espectacle que ens portarà a un espai de confusió ple de preguntes: “què és ser mascle i que és ser femella? On és l’animal? Qui domina a qui?” En definitiva, un espectacle sobre la dramatúrgia de la vida. 

circdansaGranollers Proposta SingularIndomadorTeatre auditori

Cinema

El cinema Truffaut presenta la preestrena nacional de La mort de Louis XIV

16/11/2016
Videoclips

Dol

05/05/2011 02:30
Videoclips

Whyskin’s

10/04/2008 3:20''
Lletres

Montserrat Carulla publica una segona part de les seves memòries on hi bolca les emocions del passat i hi projecta la força del futur

08/11/2015

El colorista mural de Philip Stanton que homenatja els sanitaris ja llueix al metro

L’artista amb la col·laboració de pintures Titanlux ha realitzat la intervenció de gran format a l’estació de Guinardó / Hospital de Sant Pau

Redacció.- L’artista nord-americà Philip Stanton, en col·laboració amb pintures Titanlux, alumnes de l’escola Eina i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha realitzat el mural de gran format que decora el vestíbul principal de l’estació Guinardó / Hospital de Sant Pau de la línia 4 de metro. La intervenció artística, que acoloreix una paret d’uns 60 […]