Edició 4.575 (des del 27/09/2007)
Edició 4.575 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 12 febrer 2016

Ian Sala, un cantautor “de pa de pagès”

Actuarà dins l'onzè Cicle de Músiques Tranquil·les impulsat per la Casa de la Música de Mataró

Ian Sala, cridat a ser un dels referents de la nova fornada de cantautors catalans, actua aquest diumenge dia 14 de febrer a l’espai cultural El Públic, dins les cinc actuacions que la sala organitza dins l’onzè Cicle de Músiques Tranquil·les impulsat per la Casa de la Música de Mataró.

Ian Sala s’autodefineix com un cantautor “de pa de pagès” pel seu idili amb el folk-country rural i desacomplexat. El músic de Roses no només recorda a un Bob Dylan jove i lliure, sinó que en certa forma ho és. Autodidacta, acompanyat d’una guitarra rascada amb voluntat i una harmònica nerviosa, Sala canta poesia i lletres i versos esgarrapats de camí a qualsevol banda.

Aquest darrer estiu Ian Sala ha recorregut sales, bars i petits festival d’arreu del país fins a actuar al Mercat de Música Viva de Vic. A tot arreu ha deixat la sensació d’estar davant d’una perla polida i bonica que canta en la millor tradició folk.

Telonejarà el recital la bandautora de Sant Andreu de Llavaneres Edurne Vega. La maresmenca ha participat en la fase final de la darrera edició  concurs Sona 9 i presentarà cançons del seu disc primer disc, “Desenfocat” (autoeditat, 2015). Vega actuarà posant la veu i la guitarra a una recepta de pop-rock tradicional d’arrel anglosaxona cantada en català. L’acompanyaran Bersio Enrich a la guitarra melòdica i Clara Genís a les veus.

cantautorCicle de Músiques Tranquil·lesel públicIan Salamusica

Música

El Messies de Paul McCreesh, Jarabe de Palo, Rinaldo Alessandrini, Mazoni, Amadou & Mariam són els destacats de la temporada de tardor de l’Auditori de Girona

28/09/2017
Cinema

David Fincher adapta el relat de F. Scott Fitzgerald

05/02/2009 3:21''
Tendències

Un ball multitudinari al carrer per difondre la lluita contra la sida endegarà el 6 de novembre la crida de dance4life a Barcelona

05/11/2010
Cinema

L?última aventura de l?agent 007

20/11/2008 3:31''