Edició 4.569 (des del 27/09/2007)
Edició 4.569 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 4 febrer 2020

Germà Negre & Sons Essencials estrenen La Moreneta

Un espectacle entre la rumba i el rock’n’roll amb una tímbrica de cobla i un repertori esporogen, una festa assegurada

Redacció.- Sons Essencials i Germà Negre s’uneixen en una fusió entre la rumba i el rock’n’roll, amb una tímbrica de cobla i un repertori esporogen que farà de l’espectacle una festa. Perquè amb la rumba de tots omnipresent trobem la Moreneta: que vetlla pel bon ritme i la presa de terra de la festa.

Una actuació conjunta en la qual tot s’hi val, una magna fira d’intercanvi sonor, una festa per sentir, submergir-s’hi i remenar. Els instruments de cobla de Sons Essencials són la tímbrica per explorar en la nova manera de sentir, i així ho fan, sense complexos, al costat de Germà Negre.

Si algú preguntés quin grup representa millor l’essència d’una Festa Major imbatible, la resposta, sense cap mena de dubte, és Germà Negre. La seva fórmula és una selecció de tota classe d’adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d’arranjaments propis i amb un clar aire festiu. Perversió de les lletres i arranjaments explosius, creen un espai popular perquè suïn d’alegria tots els tipus de públic. Sis banyolins sobre l’escenari, un cap gros de la Moreneta, ball, somriures, tornades enganxoses, rotllanes i titius, fan dels seus directes una autèntica revetlla. I al seu costat, Marcel Casellas i els seus Sons Essencials, que presenten melodies, timbres i ritmes del territori català anant cada vegada més enllà en les noves experiències musicals.

Els instruments de cobla són la tímbrica essencial per explorar en la nova manera de sentir, i així ho fan, sense complexos, al costat de Germà Negre en aquesta ocasió per oferir un tot “Mesclat, no agitat”, una fusió entre la cançó popular, la improvisació amb instruments de cobla, i els gèneres propis que conviden a ballar i moure’s amb l’esporogènica a flor de pell, perquè amb La Moreneta, tot s’hi val.

Festa Majorgermà negrela morenetaSons Essencials

Cinema

Patty Jenkins dirigeix “Wonder Woman”, la primera pel·lícula de superherois dirigida per una dona

23/06/2017 02:43
Videoclips

Bicicletes

13/03/2014 00:04:28
Cinema

“Passengers” amb Jennifer Lawrence i Chris Pratt

30/12/2016
Música

Blaumut presenta ‘Partícules’, una nova cançó per La Marató de TV3

22/10/2018