Edició 4.503 (des del 27/09/2007)
Edició 4.503 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 2 novembre 2018

El Fòrum Gastronòmic Girona 2018 omple l’espai expositiu a menys d’un mes d’obrir portes

El Fòrum Gastronòmic se celebrarà al Palau de Congressos i Palau de Fires els dies 18, 19 i 20 de novembre

Redacció.- A menys d’un mes per obrir les seves portes, el Fòrum Gastronòmic de Girona ja pot anunciar que serà novament una fira plena de bat a bat d’empreses que presentaran les seves novetats, productes i innovacions. A dia d’avui, el 100% de l’espai expositiu ja està venut, i fins i tot,  compta amb llista d’espera. A la fira hi participaran les millors marques del sector foodservice, des d’empreses d’equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i l’artesania alimentària.

Després de l’espectacular creixement de l’espai firal el 2017 (que va créixer en un 40%),  enguany es manté la superfície i el nombre d’empreses participants. L’objectiu és treballar per a la consolidació i  la millora qualitativa de l’esdeveniment.

La fira es consolida com aparador de les novetats del mercat gastronòmic i horeca, i les empreses que hi participen volen repetir. De fet,  un 70% d’expositors d’aquesta edició ja hi han participat en altres ocasions, el que demostra la fidelitat de les empreses que confien en l’esdeveniment per donar-se a conèixer i promocionar-se. Però també cal destacar l’interès que desperta el Fòrum Gastronòmic, i és que, un 30% d’empreses hi participaran per primera vegada aquest 2018.

El Fòrum Gastronòmic comptarà amb un àmplia representació d’empreses procedents d’arreu de l’estat espanyol i d’Europa, però també de Catalunya i  especialment de les comarques gironines.

Així doncs, entre el 18 i el 20 de novembre, el Palau de Fires i Congressos de Girona tornarà a obrir les portes del Fòrum Gastronòmic, tot esperant repetir l’èxit de visitants de l’any passat, en què va rebre a 25.155 assistents, dels quals, el 91% va assegurar sentir-se molt satisfet de la seva visita i amb ganes de repetir.

Fòrum Gastronòmic Gironagastronomiagirona cultura

Tendències

La música protagonitza la tercera edició dels premis d?espots de Sies.tv

01/07/2010

Els centres d’estudi refermen la seva participació en les Jornades Europees de Patrimoni amb la realització de 65 activitats

26/09/2013
Escenaris

Pere Faura presenta la seva nova creació “Danza y chistes” a l’Antic Teatre

08/02/2014
Música

Big Mama i Original Jazz Orquestra del Taller de Músics s?uneixen per reviure els grans clàssics del jazz i blues

08/05/2011