Edició 4.500 (des del 27/09/2007)
Edició 4.500 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 18 agost 2015

FiraTàrrega apropa les seves propostes escèniques a la seva comunitat de públic a través de tertúlies i xarxes socials

La fira vol apropar els espectacles al públic offline i online

Conscients de la importància de les xarxes socials però sense perdre interès pels col·loquis i les tertúlies teatrals pre i postfunció, la Fira ha convidat cinc espectadors privilegiats a través dels quals el públic podrà seguir-ne les seves vivències i experiències escèniques durant els dies de la Fira.

A través de les xarxes socials, els FiraTàrrega Voices piularan, postejaran i es passejaran per  FiraTàrrega amb l’objectiu de fer arribar les propostes de la Fira el més enllà possible a través de l’àgora d’Internet.

Els FiraTàrrega Voices 2015 són Júlia Bertran, presentadora del programa del Canal 33 Tria33; Estel Solé, poeta i actriu; Aida Pallarés, periodista especialitzada en teatre de la revista Núvol; Marc Andreu, targarí amant del teatre i “Luigi” Portales apassionat del teatre i membre del col·lectiu madrileny Tuiteatreros.

D’altra banda, els crítics i periodistes membres del portal Recomana.cat i els tuitaires escènics del col·lectiu madrileny Tuiteatreros moderaran cada dia de Fira, a partir de les 13h a la terrassa de la Cafeteria Ateneu, els Vermuts Escènics.

Aquestes tertúlies seran un espai on el públic podrà acostar-se lliurament a comentar el que ha vist, a demanar consell sobre les propostes o a escoltar l’opinió de crítics i experts del sector en un ambient distés i pròxim.

Finalment, FiraTàrrega inclou també per primer cop sessions postfunció a l’espectacle Wasted de la companyia Íntims Produccions, una activitat que permetrà als espectadors que  ho desitgin compartir la seva experiència amb els actors i director.

 Música

Cris Juanico presenta el disc “Un món de nadales”

11/12/2013 6:22
Cinema

Disney adapta “El libro de la selva” en imatge real, recuperant el to fosc de la novel·la original

15/04/2016
Escenaris

La Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà aposta per l’excel·lència en la 21a edició

17/06/2016
Exposicions

Exposició de fotografies del Black Music Festival 2012

20/06/2012