Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 1 abril 2020

El Festival de Sitges presenta curts fantàstics en obert durant el confinamentv

Sitges Countdown comença amb una peça de la mexicana Sofía Carrillo

Redacció.- Per una quarantena més curta. Sota aquest eslògan, el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha iniciat la campanya Sitges Countdown, un compte enrere fins que arribi la cita amb els fans, el proper mes d’octubre, però també un dia menys en la crisi del Covid-19 i de les mesures de confinament. En aquesta línia, el Festival de Sitges –amb la col·laboració de Moritz– presenta cada dia en obert un curt de gènere, signat per directors que han participat en el Festival. Cada peça està presentada pel seu director en un vídeo adreçat als fans del Festival.

La proposta ha començat amb el curt La bruja del fósforo paseante, de la mexicana Sofía Carrillo. Es tracta d’una història sobre l’Agustina, que en la vigília del casament del seu únic fill baró intentarà aturar la cerimònia, sense comptar que l’Emilia, la promesa òrfena del seu fill, encara té qui la defensa. Les peces estaran disponibles al canal de youtube del Festival.

Sitges Countdown és la primera acció del compte enrere del Festival de Sitges, que celebrarà la seva 53a edició entre el 8 i el 18 d’octubre.

cinemacrisi covid-19sitges

Tendències

Neix b’Ars, la primera fira internacional del país dedicada a les arts i els efectes visuals per a cinema, televisió i videojocs

24/05/2014
Escenaris

El SAT! proposa a les famílies ser les protagonistes d’un conte

30/03/2019
Escenaris

?Antílops? de Henning Mankell a Tarragona

28/05/2009
Música

El Teatre Clavé i La Nostra Dansa organitzen un taller de gospel obert a tothom

17/03/2015