Edició 4.527 (des del 27/09/2007)
Edició 4.527 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 15 octubre 2019

El Festival Internacional Blues de Cerdanyola tanca la 29a edició i manté l’èxit de públic amb més de 18.000 espectadors

L’Ajuntament fa una molt bona valoració de l’edició d’enguany, de la rebuda del públic i de la novetat d’enguany: Blues al Mercat

Redacció.- El Festival Internacional Blues de Cerdanyola ha tancat la seva edició número 29 amb un balanç molt positiu. En aquesta edició ha mantingut l’èxit de públic aconseguit l’any passat amb més de 18.000 persones que han passat per alguna de les més de 70 activitats programes entre el 4 i el 13 d’octubre. Menció especial a la Nit Gran del Blues al parc del Turonet del dissabte on Sun Street Blues, Saron Crenshaw, Danny Bryant i Imperial Jade van tornar a transformar aquest escenari en un punt neuràlgic del festival.

Crenshaw va decidir tocar la seva guitarra entremig del públic, mentre la seva banda l’acompanyava dalt de l’escenari. Un situació que els assistents van agrair amb forts aplaudiments. De fet, les guitarres van ser les grans protagonistes dissabte a la nit ja que van sonar fins a la matinada.

Per altra banda i per segon any consecutiu, l’últim divendres del festival s’està convertint en una cita obligada pels amants del Blues. “Tot i que només fa 2 anys que s’ha incorporat el divendres com a dia de concerts al parc del Turonet, veiem que té molt bona rebuda per part del públic”, expliquen des de l’organització. En aquesta 29a edició, els grups que van inaugurar l’escenari del parc del Turonet van ser Sugar Daddy and The Cereal Killers, Kyla Brox i Jawbone.

BLUES AL MERCAT

Un dels èxits de l’edició d’enguany és el Blues al Mercat on el Mercat de les Fontetes s’ha convertit en l’escenari de les actuacions de dues marching band que ho han donat tot per fer ballar la gent: Zebrass i Broken Brothers Brass Band. Una novetat que és probable que es repeteixi l’any vinent. El primer cap de setmana del festival també es va estrenar una nova ubicació de concerts, la plaça situada davant el Mercat de les Fontetes, que va acollir les actuacions de Fernando Rubio & The Inner Demons i J. Teixi Band amb un enorme èxit de públic.

Davant la data màgica que suposa celebrar l’any vinent la 30a edició del festival, l’organització ja ha començat a treballar-hi. De fet, asseguren que “ hi ha moltes idees damunt la taula i algunes de molt boges, però haurem de veure quines podem fer realitat ”.

BluesFestival internacional Blues de Cerdanyola

Escenaris

‘L’espera’ de Remo Binosi arriba al Lliure de Gràcia

16/11/2011

Vintè Festival International del Disc i del Còmic

23/09/2008
Escenaris

Fira Mediterrània de Manresa centrarà la seva atenció en la Cultura Popular de base social i en les músiques del món

09/01/2014
Tendències

Palo Alto Market convida a gaudir de la màgia de les nits d’estiu

29/06/2016