Edició 4.569 (des del 27/09/2007)
Edició 4.569 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 9 desembre 2019

Èxit de la primera edició del cicle ‘Vi i monestirs’ organitzat per la DO Empordà

Davant dels bons resultats, el cicle tindrà continuïtat i es repetirà l’any vinent

Redacció.- El cicle ‘Vi i monestirs’ ha tancat la seva primera edició amb un gran èxit de públic. Organitzat pel Consell Regulador de la DO Empordà, el cicle ha programat al llarg del mes de novembre visites a cinc monestirs de l’Empordà amb tast del vins de la seva àrea d’influència. Les visites s’han realitzat al conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes, al Monestir de Sant Quirze de Colera, la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, el Monestir Sant de Miquel de Cruïlles i el de Sant Feliu de Guíxols. En conjunt, el cicle ha registrat un 95% d’ocupació.

Davant dels bons resultats, el Consell Regulador de la DO Empordà donarà continuïtat al cicle l’any vinent amb la intenció d’incorporar altres monestirs de l’Empordà. L’objectiu d’aquestes visites és fer valdre el ric llegat patrimonial de l’Empordà i posar de manifest la vinculació històrica d’aquests centres amb la tradició vitivinícola empordanesa.

El cicle ha estat coordinat per Clara Poch, de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Romina Ribera, de Glops d’Història. La iniciativa ha comptat també amb la col·laboració de la Ruta del Vi DO Empordà, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Rabós d’Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

DO empordàempordàmonestirs

Lletres

En la novel·la es fan tangibles les diferencies d’aquesta gran illa

12/04/2016 03:09
Música

Eikostate treu al mercat el seu primer treball, ‘Tribute of perseverance’

13/09/2011
Tendències

Nou portal web dedicat a les exposicions

25/05/2013
CinemaTendències

Comença a Igualada el Festival Zoom, l’únic dedicat a reconèixer el cinema per a televisió

01/11/2011 07:25