Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 20 gener 2017

El Teatre Municipal de Girona inaugura la temporada estable amb un Shakespeare

La companyia Teatrebrik presenta una intrigant versió de Macbeth a teló obert

Redacció.- Aquest dissabte 21, a les 21 h, i diumenge 22, a les 19 h, el Teatre Municipal de Girona presenta Macbeth, de William Shakespeare, en una adaptació de Joan Gómez. La traducció i elocució són de Salvador Oliva i el repartiment està format per Rafel Ferre, Íngrid Calpe, Tere Solà, Salvador Duran, Llum Valle, Jaume Vicens, Eduard Serra, Neus Fernández, Mireia Pairó i Laura Vilagran.

L’auguri de tres bruixes despertarà els instints més foscos i temeraris de Macbeth, que, juntament amb la seva esposa, plantejaran l’assassinat del bon rei Duncan, monarca d’Escòcia, per ocupar el seu tron. Aquest és el començament d’un camí de suplici on la sang vol sang i començarà una espiral de violència i mort que acabarà capgirant els destins de tots els protagonistes.

La companyia de dansa Los Corderos són els responsables d’una coreografia que, juntament amb els elements escènics i el so, reforça la intensitat d’aquesta versió del clàssic anglès. Aquesta aposta estètica, juntament amb el mateix argument, vol servir per a què l’espectador “es vegi immers dins l’aventura, i acompanyi a aquests personatges shakespearians tan actuals en el seu viatge particular per una muntanya russa d’emocions, despertant aquells instints que tenim més amagats”, tal i com apunta la mateixa companyia.

 Paupaterres, el festival musical d’estiu de referència a les Terres de Lleida, arrenca divendres la seva 18a edició

15/07/2015
Música

El Palau presenta el Concert de Halloween amb la projecció de Nosferatu i la música en directe de l’organista Juan de la Rubia

27/10/2015
Cinema

L’actor Raúl Arévalo debuta en la direcció amb “Tarde para la ira”

09/09/2016
Lletres

Els Xiquets de Reus. 30 anys de castells

03/11/2012