Edició 4.812 (des del 27/09/2007)
Edició 4.812 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 1 juliol 2015

El Maresme s’inunda de CanetRock

Canet de Mar ha preparat una programació paral·lela al festival

El proper 4 de juliol, CanetRock torna a inundar el Maresme. Més enllà dels concerts, els pobles de Canet i Arenys s’impliquen amb el festival a través de diverses activitats paral·leles que tindran lloc a les dues poblacions del Maresme. 

Una de les activitats principals és l’exposició Canet Rock: 40 anys i un dia, a Arenys de Mar, inaugurada el passat 12 de juny, que compta amb fotografies del  CanetRock dels anys 70 així com del CanetRock 2014. L’exposició es pot visitar al Centre Cultural Calisay d’Arenys (Riera del Pare Fita, 31) de dimarts a diumenge d’11 a 14h i de 18 a 21h.

El 2014 es va recuperar el mític festival amb gran èxit de públic, i també tindrà continuïtat el 2015, 40 anys després.

Pel que fa a Canet de Mar, el poble s’avança a la convocatòria dels concerts que comencen a les 16h, i a partir de les 10 del matí proposa una fira d’artesania i botigues al carrer, a la Riera Sant Domènec i la Riera Gavarra; així com un Mercat de Pagès, que se situarà a la Riera Gavarra (a l’alçada c/Bofill i Matas) fins les 14h, on es podran trobar productes de la terra i de proximitat.

A Canet de Mar hi haurà també el president de l’ANC, Jordi Sànchez, que participarà en un dinar. A les 12 del migdia, se celebrarà un acte a l’Envelat de Vil·la Flora, que comptarà amb la intervenció de Carme Forcadell i representants de l’ANJI i de Joves per la Terra. L’acte estarà amenitzat per actuacions musicals i presentat per Miquel Calçada, i es tancarà amb un pica-pica. A Vil·la Flora, els actes seguiran a les 18h amb una mostra de música, amb actuacions musicals, projeccions de documentals i parades d’associacions i entitats locals.

 A la tarda, Canet de Mar celebrarà a partir de les 17h el 1r Canet OFF, a la Riera Sant Domènec (davant la Casa Roura), amb actuacions de cantautors, cantautores i músics, entre els quals es podran escoltar Fèlix Cuc, Dídac Rocher, Carlos Rufete, Sargents i altres. 

 

 

> Informació complementària

Canet OFFCanet RockCentre Cultural Calisay d'ArenysMaresmeMiquel Calçada

Escenaris

Joanjo Bosk homenatja la Nova Cançó

22/06/2009 4:27''
Cinema

Famosos actors com Glenn Close, Max Irons i Stefani Martini donen vida als personatges d’Agatha Christie

12/04/2018 01'32''
Música

El relat dels Amics de les Arts

03/10/2010 1:09:11
Tendències

La vicepresidenta Neus Munté lliurarà el dilluns 26 d’octubre els Premis Francesc Candel de la Fundació Carulla

26/10/2015

Andrés Lima porta Prostitución als escenaris del festival Temporada Alta

Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste protagonitzen un espectacle que busca no estigmatitzar la professió

Redacció.- Prostitución arriba a Temporada Alta després de l’èxit i l’impacte aconseguits la temporada passada als teatres de Madrid. Sota la direcció d’Andrés Lima, l’obra es podrà veure el proper dilluns 30 de novembre i el dimarts 1 de desembre al Teatre Municipal de Girona. Basat en textos i testimoniatges reals, Prostitución és el resultat […]