Edició 4.861 (des del 27/09/2007)
Edició 4.861 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 23 novembre 2014

El Festival Zoom amplia el seu camp d’acció i presenta films d’arreu del món

S’hi podran veure cintes de Taiwan, Malàisia, així com films d’arreu d’Europa, Catalunya i Espanya

Films com Are You Christine?, The Game 2 o Prim, l’assassinat del Carrer del Turc encapçalen la programació del 12è Festival Zoom – Ficció Internacional, que tindrà lloc entre el 26 i el 30 de novembre. Enguany aquest esdeveniment especialitzat en cinema per a televisió amplia el seu camp d’acció i també rebrà llargmetratges d’arreu del món. La projecció d’El Cafè De La Marina, amb la presència de la seva directora Silvia Munt suposarà la inauguració del festival el proper dimecres 26 a les 20,30 hores, al Teatre Municipal l’Ateneu Igualadí.

Aquesta edició és, sens dubte, la més internacional del Festival Zoom. Títols com Are You Christine? de Taiwan, dirigida per Ma Shi-Yu, captivaran al públic amb una història que posa en dubte la sobrevaloració de la recerca de l’èxit en el món actual. També destaquen Talk To The Tree, també de Taiwan, o The Game 2, de Malàisia, dirigida per Kethsvin Chee i Felix.

A la secció Zoom Docs es podran veure documentals de temàtiques molt diverses. Per exemple, a Ateneu, la porta de les idees, del director Daniel Serra, l’actor Josep Maria Pou fa de guia per narrar els grans canvis socials i culturals que s’han succeït en els darrers cent cinquanta anys a Catalunya.

La programació del festival també comptarà amb peces inèdites, com les que es projectaran a la secció Zoom Especial amb un capítol d’El Crac de TV3, amb la presència de Joel Joan i Hector Claramunt, un altre de la segona temporada de Galerías Velvet i l’estrena del capítol Los Tres Cerditos de la sèrie Cuéntame Un Cuento, totes dues d’Antena 3.

La secció Zoom Class inclourà sessions dedicades a TV3, on s’exposarà el procés d’adaptació d’una obra de teatre al llenguatge audiovisual, seguint els exemples de les dues TVmovies El Cafè De La Marina i Les Nenes No Haurien de Jugar a Futbol.

A part de les TVmovies nacionals i internacionals de la Secció Oficial, al llarg dels cinc dies del Zoom es podran veure els habituals i exitosos curtmetratges, així com websèries del Zoom Jove, les projeccions infantils del Zoom Didàctic, xerrades, debats i el lliurament de premis de la gala de cloenda, que serà el dissabte 29 de novembre a les 21.30h al Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí.

> Informació complementària

festivaligualadainternacionalllargmetratgezoom

Escenaris

L’espectacle La Partida de Vero Cendoya guanya el Premi Moritz 2015

29/09/2015
Escenaris

El Lliure presenta la Temporada 16/17 a punt de tancar la temporada actual

20/06/2016
Cinema

El Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona Mecal Pro celebrarà la setzena edició del 6 al 30 de març

12/01/2014
Escenaris

La llegenda de la ciutat invisible de Kitege, millor producció de l’any 2013

25/04/2013

Cases de la Música anuncia el seu Programa de Suport a la Creació Musical 2021

Dirigit a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya

Redacció.- Un any més, Cases de la Música anuncia el seu Programa de Suport a la Creació Musical dirigit a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya. El  Programa de Suport a la Creació Musical s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament […]