Edició 4.570 (des del 27/09/2007)
Edició 4.570 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 18 setembre 2014

El Festival de Jazz presenta un ‘all star’ internacional amb el Håkan Broström Quartet

Les figures nord-americanes Joey Calderazzo i Jeff 'Tain' Watts actuaran amb Håkan Broström aquest diumenge a l'Auditori

El saxofonista Håkan Broström, un dels noms més destacats de l’escena sueca, aterrarà a l’Auditori de Girona aquest diumenge 21 de setembre (21h) acompanyat de dues grans figures del jazz nord-americà: el pianista Joey Calderazzo i el bateria Jeff ‘Tain’ Watts.

El quartet, completat pel contrabaixista Daniel Franck, té el seu origen en el disc Refraction (2008), que ja comptava amb Calderazzo. Després d’una càlida acollida per part de la crítica i de girar per Escandinàvia, la formació ha reforçat la secció rítmica amb Watts, company de Calderazzo als grups de Michael Brecker i Branford Marsalis. Broström, que domina els saxos alt, soprano i tenor, ha treballat amb artistes de la talla de Herbie Hancock, McCoy Tyner, Chris Potter, Joe Lovano, Philip Catherine i Toots Thielemans.

Joey Calderazzo és el pianista del Branford Marsalis Quartet i Jeff ‘Tain’ Watts, que ha estat músic del xou televisiu de Jay Leno i va fer de Rhythm Jones a la pel·lícula de Spike Lee Mo’ Better Blues, és l’únic instrumentista que apareix en tots els discos premiats als Grammy tant de Wynton com de Branford Marsalis. El 14è Festival de Jazz de Girona continuarà fins al 27 de setembre amb actuacions de Gabacho Maroconnection, David Mengual Slow Quartet, Hop’s Trio i Shakin’ All.

 

 

 

> Informació complementàriaCinema

‘El doble del diablo’, biopic del fill de Saddam Hussein

07/12/2012 02:22
Exposicions

Neix l’Associació Montjuïc, Muntanya dels Museus, per iniciar el desenvolupament urbanístic entorn al projecte cultural conjunt

03/01/2014
Música

Obeses va de gira d’estiu amb el seu disc Monstres i Princeses

05/08/2015 04:29
Exposicions

Bòlit, Centre d’Art Contemporani inicia una programació anual d’art d’acció a Girona

05/02/2015