Edició 4.451 (des del 27/09/2007)
Edició 4.451 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 27 maig 2014

El 30 de juny s’obre el Festival Grec de Barcelona

El festival torna amb noves propostes de dansa, teatre i circ

Jaume Ciurana, el director del Grec Festival de Barcelona, Ramon Simó, ha presentat avui, 27 de maig, la programació completa de l’edició del 2014. El festival s’obrirà el 30 de juny amb un espectacle innovador de la Fura dels Baus, M.U.R.S., però s’inaugurarà oficialment el dimarts 1 de juliol, al Teatre Grec, amb la coreografia Wonderland, de la companyia de Nova York Gallim Dance. Després de la presentació ha començat el període de venda d’entrades.

 La versió en paper del programa complet del festival apareixerà publicada i es distribuirà amb El Periódico de Catalunya el diumenge 1 de juny.

Al web del festival es pot consultar des d’ara mateix tota la informació sobre els espectacles que formen part de la programació d’enguany, i també es poden comprar les entrades. Les localitats per als espectacles del Grec 2014 es poden adquirir també a Tiquet Rambles (la Rambla, 99).

A més dels que ja s’havien anunciat l’abril passat, el programa complet inclou espectacles com The Fountainhead (La deu), de la companyia Toneelgroep Amsterdam, dirigida per Ivo van Hove; una versió d’Ubu Roi de Declan Donnellan, director de la companyia Cheek by Jowl; o la proposta del director francès Sylvain Creuzevault Le capital (El capital), que porta a l’escenari l’obra de Karl Marx.

Entre les propostes internacionals de dansa que encara no s’havien donat a conèixer hi ha tauberbach, de les ballets C de la B i dirigida per Alain Platel, i Vader (Pare), de Peeping Tom. Pel que fa al circ, la companyia australiana Circa tornarà al festival, aquest cop amb l’espectacle Beyond.

El Grec 2014 inclou també propostes com Vells temps, de Samuel Beckett, dirigida per Sergi Belbel; La partida (Dealer’s Choice), de Patrick Marber, dirigida per Julio Manrique; un Shakespeare on the Beat dirigit per Moisès Maicas que porta el Somni d’una nit d’estiu a territoris del hip hop; El testamento de María, de Colm Tóibín, dirigit per Agustí Villaronga i interpretat per Blanca Portillo, o Rhum, l’espectacle de circ en què treballava Joan Montanyès, «Monti», quan va morir el 2013, entre molts altres espectacles de teatre, dansa, circ i música.

> Informació complementària

barcelonacircdansaestiufestivalsgrecteatre

Lletres

La Mira, un nou magazín digital per explicar Catalunya d’una altra manera

04/06/2018
Cinema

PAVLOVSKY, homenatge a una vida dedicada a l’espectacle, s’estrena al DOCSBARCELONA

14/05/2019
Cinema

Un repartiment de luxe amb Naomi Watts i Samuel L. Jackson

02/07/2010 02:30
Escenaris

La Calavera de Connemara estrena la temporada del Teatre de Salt

01/02/2018