Edició 4.496 (des del 27/09/2007)
Edició 4.496 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 8 febrer 2019

La companyia de teatre amateur el Safareig de Salt estrena l’espectacle Les alegres casades de Windsor

S'inaugura el Cicle de Teatre Amateur, que es portarà a terme durant 4 caps de setmana, del 9 de febrer a l’11 de maig

Redacció.- La històrica companyia de teatre amateur el Safareig de Salt estrena espectacle, aquest cap de setmana, al Teatre de Salt. Les alegres casades de Windsor es podrà veure en dues funcions, dissabte i diumenge a les 21 i 18 hores respectivament.

La coneguda comèdia de Shakespeare narra la història de Falstaff un vell soldat arruïnat que intenta sortir de la misèria fent-se amant de dues dones de Windson. Escriu cartes d’amor idèntiques a totes dues senyores, i demana als seus respectius criats, Pistol i Nym, que les lliurin. Ells s’hi neguen, de manera que Falstaff els estomaca. Com a venjança, els criats informen als marits de les intencions de Falstaff. Amb l’adaptació d’aquesta comèdia d’embolics El Safareig ens proposa un divertimento per reflexionar sobre les relacions entre dones i homes. L’espectacle està dirigit per Eva Rigau i compta amb la interpretació de 15 actors i actrius locals sobre l’escenari.

Cicle de Teatre Amateur
Amb aquesta estrena s’inaugura el Cicle de Teatre Amateur que acull enguany el Teatre de Salt. Quatre propostes de la Campanya de Teatre Amateur que la Fundació Casa de Cultura de Girona i la Federació Teatral Amateur Gironina impulsen des de l’any 2015 amb l’objectiu de donar suport a les companyies i alhora, facilitar als municipis i a les entitats socioculturals la programació de teatre amateur local i incentivar l’assistència del públic als teatre dels municipis gironins.

Aquest el petit cicle del teatre amateur de Salt s’inicia amb l’estrena de El Safareig i conclou l’11 de maig amb Oceans de la companyia El Mirall de Blanes. Una peça escrita i dirigida per Ferran Joanmiquel que segons la companyia “vol ser una celebració salvatge en què l’aparença i la realitat conformen la paradoxa de l’època a la qual vivim: l’era dels likes”

El cap de setmana del 16 de març és el torn d’Europa de Cràdula Teatre i el Cor Preludi un cant a la Pau sobre el drama dels refugiats dirigit per Mon Bover.
Finalment el 13 d’abril serà el torn de Trastorns del grup de teatre cassanenc. Una comèdia dirigida per Marc CiuranaMúsica

Marcel Sabaté és el director musical de la GiOrquestra, una nova formació simfònica

24/01/2012 02:51

?Oxigen?, de Gossos, premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4

23/04/2008
Escenaris

ITNC – Jove Companyia del Teatre Nacional presenta el seu primer espectacle, “El cantador”

31/03/2014
Lletres

Martí Gironell presenta la seva darrera novel·la L?arqueòleg (Columna)

22/04/2011 08:33