Edició 4.574 (des del 27/09/2007)
Edició 4.574 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 26 gener 2020

La companyia Campi Qui Pugui estrena un espectacle inspirat en el premiat documental “Camí a l’escola” de Pascal Plisson

Part dels beneficis de l’espectacle es destinaran a l’associació Sur le chemin de l’école per assegurar l’escolarització en zones rurals i problemàtiques d’arreu del món

Redacció.- Els dies 1, 2, 8, 9, 15 i 16 de febrer la companyia Campi Qui Pugui estrena al SAT! la seva darrera creació per a públic familiar, Camí a l’escola. Dirigit per Rosa Díaz, de “La Rous”, l’espectacle narra l’extraordinària història de tres germanes que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Es tracta de l’adaptació teatral d’una de les històries del documental francès Sur le chemin de l’école de Pascale Plisson (2014), film que va rebre el Premi César al Millor Documental i compta amb el patrocini i suport de la UNESCO i la UNICEF.

Les tres protagonistes viuen en un país llunyà i representen la història real de milers d’infants d’arreu del món. Infants decidits, autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor. Voler sempre el que fem en lloc de fer sempre el que volem, esforçar-se i viure amb actitud positiva davant els reptes, són els valors d’aquesta història; que ens recorda la importància de garantir l’accés a l’educació a tot el món.

Part dels beneficis de l’espectacle es destinaran a l’associació Sur le chemin de l’école per assegurar l’escolarització en zones rurals i problemàtiques d’arreu del món.

Campi Qui Pugui es crea l’any 2007 de la mà de l’actor Jordi Pedrós i l’actriu Cristina Garcia. S’inicia amb espectacles de petit format i creix de manera regular fins que, l’any 2012, es consolida i aposta per crear espectacles de sala de mitjà format. És aleshores quan comença el seu recorregut amb el teatre de carrer amb els espectacles Neenaw! i Més enllà del Bosc, i animacions per tots públics. L’any 2013 la companyia entra al circuit internacional amb els espectacles de teatre de carrer actuant a Alemanya, Àustria, França i Polònia.

camíCampi Qui Puguiestrenapúblic familiar

Turisme

Escaldes-Engordany inaugura aquest dissabte la Capital de la Cultura Catalana del Principat d?Andorra

20/01/2011
Lletres

Xevi Sala ens parla de “I ens vam menjar el món”, premi Prudenci Bertrana 2016

30/11/2016
Turisme

Montblanc torna a l’Edat Mitjana

19/04/2013
Escenaris

El viatge redemptor de Jordi Vilches, al Temporada Alta

30/09/2010 02:54