Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 2 agost 2014

Comencen els assajos de POLÒNIA, EL MUSICAL

La nova producció teatral de MINORIA ABSOLUTA s’estrena a Barcelona el proper mes de novembre

El 18 d’agost van començar els assajos de POLÒNIA, EL MUSICAL, la nova producció teatral de MINORIA ABSOLUTA que té prevista la seva estrena a Barcelona el proper mes de novembre al Teatre Poliorama.

L’acció ens situa en el moment decisiu en què Artur Mas i els líder polítics pro-consulta intenten arribar a un acord sobre el futur polític del país. La cimera, que té lloc en un hotel, s’enfronta a múltiples dificultats. I a més Rajoy i Esperanza Aguirre estan disposats a tot per fer-la fracassar.

Toni Soler, director del Polònia, preveu una bona acollida: “És una obra molt boja, com ho és el Polònia, però a més té un to de vodevil que la fa irresistible. Crec que serà la sensació de la tardor, hi hagi o no hi hagi consulta.”

L’espectacle, dirigit per Xavier Ricart, incorporarà la plantilla habitual del Polònia de TV3, alguns membres de la qual ja vam poder veure a LA FAMILIA IRREAL: Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran.

Bruno Oro: “Som els bufons de la Cort, que ara està en flames, i ens pertoca satiritzar-la. Provocarem una catarsi i potser una reflexió de fins a quin punt la realitat no és més que una comèdia que ha renunciat al seny.”

El text és de Jordi Galceran, autor de l’exitós “El Mètode Grönholm”, juntament amb els guionistes del Polònia: Jaume Buixó, Júlia Cot, Pau Escribano i Toni Soler.

Jordi Galceran s’ha pres l’encàrrec gairebé com una responsabilitat ciutadana: “Quan m’ho van proposar vaig pensar, aquest cop potser sí, potser ha arribat l’hora de que nosaltres, com els nostres polítics, també ens sacrifiquem pel país i fem un pas endavant cap a l’abisme independentista.”

“Polònia, el musical” fa un exercici per imaginar una possible futura situació i com seran les hores més decisives de la política catalana. Això sí, sempre des de l’humor i sense oblidar la mirada crí­tica, imparcial i carregada de mala llet característica del programa.

Es farà una primera presentació a l’Àtrium de Viladecans a l’octubre i s’estrenarà a mitjan novembre al Teatre Poliorama de Barcelona.

 

 

 

 Lletres

“L’espai que se li dedica a la cultura no es correspon a la realitat”

02/07/2015 03:15"
Escenaris

El món màgic del Passatge Insòlit torna al cor de Santa Coloma de Gramenet

15/10/2017
Cinema

Jean Claude Van Damme es despulla, la decadència d’un actor

06/11/2008 3:27''
Tendències

Una edició centrada en la figura de Ponç Hug III

29/08/2012