Edició 4.531 (des del 27/09/2007)
Edició 4.531 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 22 agost 2019

Comença el festival Bioritme al Pantà de Sau

Amb grups com com SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and friends

Redacció.- La setena edició del festival comença aquest dijous amb un cartell paritari de luxe amb més de 40 artistes nacionals i internacionals repartits en 4 escenaris, com SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and friends.

El Bioritme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Se celebra al Pantà de Sau, un dels entorns naturals més importants de Catalunya, que a l’hora és un espai únic per viure l’experiència d’un esdeveniment musical líder en consciència ecològica. Els productes usats tenen un impacte ambiental molt menor que els habituals als macrofestivals i una filosofia solidària i horitzontal que aposta per un preu competitiu a les entrades.

El festival busca crear un espai diferent que transmeti valors com el compromís per la cultura, la llengua, l’ecologia i l’economia sostenible. Amb una programació paral·lela infantil, dues piscines, espai de circ i zona de benestar. Un festival per a totes les edats, infants, joves, famílies i jubilats. Aquests darrers tenen entrada gratuïta.

Aquest festival és capdavanter en la prevenció i sensibilització en perspectiva de gènere. Per aquest motiu compta amb una comissió que s’encarrega de vetllar pel bon funcionament i la seguretat en termes de gènere en el recinte del festival, i que treballa la previsió d’agressions sexistes i que s’encarrega de la formació de tots els treballadors.

Aquest any Bioritme ha aconseguit fer sold out per tercera vegada consecutiva després d’haver ampliat l’aforament fins a 5.000 persones.Escenaris

El SAT! enceta el maig amb un cicle dedicat al Centre de Titelles de Lleida

27/04/2018
Cinema

Una mirada crítica al Marroc de Mohammed VI a través dels seus cineastes

10/01/2015
Tendències

Resum del debat organitzat per SIES.tv

05/10/2008 14:33''
Lletres

Segon llibre de l’editorial Rupes Nigra, El mar de l’est de Robert Fàbregas

26/05/2018